Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

@ Contact

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

Search

ÉRDEKLI AZ ÚJ PEUGEOT 308 SW?

ÚJ PEUGEOT 308 SW - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

DESIGN

LETISZTULT FORMAVILÁG

Az új Vertigo Blue színnek köszönhetően a PEUGEOT 308 SW nyúlánk, sportos formavilága még jobban kiemelkedik. Tágas méretével és merész íveivel új kalandokra csábít.
A megújult orr középpontjában az Oroszlán jelvény található, amelyet körülölel a négyzet-mintázatú hűtőrácsi és a dinamikus lökhárítói.

LÉNYŰGÖZŐ KARAKTER

A PEUGEOT 308 SW stílusos megjelenését az elegáns full LED nappali menetfényneki is köszönheti, mely éjjel-nappal könnyen felismerhetővé teszi az autót.
A kifinomult technológiának köszönhetően még elegánsabb lett a szekvenciális LED irányjelzői és a LED ködlámpai.

ÉLMÉNY MINDEN MÉTEREN

A nagy üvegfelületű napfénytetőneki köszönhetőe fényben úszik az elegáns utastér. A kilátást a hátsó sorban ülők is élvezhetik.

IGÉNYE SZERINT VARIÁLHATÓ

A PEUGEOT 308 SW utasterét könnyedén variálhatja, így minden helyzetben tökéletes társ lesz.
A "Magis Flat" rendszer segítségével könnyedén síkba hajthatja az üléseket. Az így kapott lapos padlónak és a széles csomagtérnek köszönhetően rengeteg csomagot tud majd szállítani.
Az alacsony küszöbnek köszönhetően a rakodás még kényelmesebb.

EGYEDI LÁTVÁNY

Hátulról azonnal felismerhetővé teszik a modern, hármas oroszlánkarmot mintázó lámpák.

TÖKÉLETESÍTETT UTASTÉR

A PEUGEOT 308 SW minőségi anyagokból készült utasteret a legnagyobb gondossággal terveztük, hogy minden részlet inspirálóan hasson.

VÉGTELEN KÉNYELEM

Modern és kifinomult, a felhasznált anyagoktól a ülések kényelméig, a PEUGEOT 308 SW körülölelő üléseit mindenki értékelni fogja.
A sportosabb hangulat érdekében csúcsminőségű kárpitozást, piros színű varrásokat, bőrkormányti és alumínium díszítéseketi talál.

DIGITÁLIS I-COCKPIT®

SZÍNTISZTA VEZETÉSI ÉLMÉNY

Foglaljon helyet egy olyan világban, amelyet kifejezetten a vezetés élményéért terveztünk.
A PEUGEOT digitális i-Cockpit® még gyorsabb és ergonomikusabb, ami a kompakt kormánynak, a digitális műszeregységnek és a kapacitív érintőképernyőnek köszönhető.

ÚJ DIGITÁLIS MŰSZEREGYSÉG

A kormány feletti új digitális műszeregységnek köszönhetően a fontos információk még jobban láthatóak.

A személyre szabható műszegységben 6 külöböző megjelenítési mód közül választhat, így többek között a navigációs rendszert is kötvetlenül láthatja.

KAPCSOLÓDÁS

Megadott útvonalát kényelmesen követheti az új üveghatású kapacitív érintőképernyőn vagy a digitális műszeregységen keresztül.

A TomTom® Online 3D navigációsi rendszerének köszönhetően valós időben értesülhet a forgalmi adatokról, a várható érkezési időről és a veszélyzónákról is. A Mirror Screen funkcióvali az érintőképernyőre tükrözheti kedvenc mobilalkalmazásait.

ÉRZÉKEK KÉNYEZTETÉSE

A Denon Hi-Fi csomag tiszta hangzású zenét biztosít minden úton. A rendszer 8 hangszóróból, egy mélynyomóból és digitális erősítőből áll. A pontos és természetes hangzásról továbbá 2 hangelosztó és 5 hangszínszabályzó felel.

Aktiválja a Sport módoti, amelyet kifejezetten a sportosabb vezetési stílust szeretőknek készítettünk. Ez többféle beállítást módosít egyszerre, köztük a gázpedál érzékenységét és a motor hangerejét.

MOTOROK ÉS TECHNOLÓGIA

TISZTA HATÉKONYSÁG

A legjobb teljesítmény érdekében a PEUGEOT 308 SW a márka legújabb generációs PureTech benzin- és BlueHDI dízelmotorokkal választható.
A motorokhozi 6 sebességes BVM6 manuális váltó és 8 sebességes EAT8 automata is társítható, hogy a váltás még gyorsabb és kényelmesebb legyen.

TECHNOLÓGIA

A PEUGEOT 308 SW a legújabb vezetéstámogató technológiákat kínáljai: Adaptív tempomat, Automatikus Vészfékező és ütközésre figyelmeztető redszer, Holttérfigyelő iránykorrekcióval.
A hosszú utazásokon értékelni fogja többek között a Fáradtságfigyelő, a Táblafelismerő, az Automatikus távolsági fényszóró és a Sávelhagyást korrigáló rendszereketi.
Parkoláskor pedig segítségére lesz az első-hátsó parkolóradari illetve a City Parki parkolóautomata.

MYPEUGEOT®

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

Valós idejű személyre szabott szolgáltatásokat kínál az ingyenes MyPeugeot alkalmazás:

  • Figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
  • Gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatáshoz
  • Kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit

*Minden 2019. január 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített, új Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

↑ Ugrás az oldal tetejére