Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

@ Contact

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

Search

ÉRDEKLI A PEUGEOT EXPERT?

Az új PEUGEOT Expert elődeihez képest könnyebb és biztonságosabb. Gazdag tudásával minden üzleti igényét kielégíti, ráadásul dízel vagy elektromos meghajtással is választhatja.

PEUGEOT EXPERT AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT

A PEUGEOT Expert különböző felszereltségeit a speciális üzleti igényekhez igazítottuk.

TÁVOLI CÉLPONTOK

Az ASPHALTi felszereltséget azoknak terveztük, akik sok időt töltenek az autóban, ezért a kényelem és a biztonság fontos szempontok.

Az Expert Asphalt néhány szériafelszereltsége:

 • Első ködlámpa és Automatikus távolsági fényszóró
 • 7" kapacitív érintőképernyő Bluetooth® és Mirror Screen®** kapcsolattal.
 • Többféle vezetéstámogató rendszer, mint a Sávelhagyás figyelmeztető rendszer (LDWS), Holttérfigyelő és Sebességkorlátozó táblafelismerő.

VÁROSI HASZNÁLAT

Támaszkodjon a kompakt méretű 4,6 méter hosszú kivitel előnyeire minden nap:

 • 1 400 kg terhelhetőség
 • 1 m³ raktéri
 • 3,32 m raktér hosszi

Az Expert Compact kivitelben megtalálható felszereltségek:

 • Légkondicionáló és hátsó parkolóradar
 • 7" kapacitív érintőképernyő Bluetooth® és Mirror Screen®*** funkcióval.
 • Tempomat, programozható sebességhatárolóval
 • Gyári riasztó

ROSSZ ÚTVISZONYOK

A PEUGEOT Expert GRIP nem csupán megjelenésében határozott, hanem tulajdonságaiban is az, így a nehezebb terepen is elboldogul.

A GRIP csomag a következő felszereltséggel készül:

 • Alsó acél motorvédő borítás
 • Megemelt hasmagasság (+20mm)
 • Grip Control®
 • Moduwork®: dönthető duplautasülés
 • Megnövelt terhelhetőség - 1 400 kgi - és 4 méteres raktér.

6 SZEMÉLY SZÁLLÍTÁSA

Ha utasokat és csomagokat is szállítania kell, akkor a mindennapi igényeihez a Duplakabonos verzió illik a legjobban:

 • Variálhatóság: akár 6 személyt is szállíthat a fix vagy lehajtható üléseken.
 • A raktér mérete: akár 5,5 m³i
 • A padlónál 2,36 méter hosszú tárgyakat is szállíthat.

HOSSZÚ KIVITEL

Ha nagyobb tárgyakat vagy sok csomagot szokott szállítani, akkor a PEUGEOT Expert hosszú változatát javasoljuk, hiszen méreteivel könnyen alkalmazkodik igényeihez:

 • 6,6 m³ raktér
 • 4 m padló hosszúság.

SZÉLES VÁLASZTÉK

A legkülönfélébb szakmák igényeinek minél teljesebb kielégítése érdekében a PEUGEOT Expert háromféle hosszúságban rendelhető: kompakt, közepes és hosszú. A kompakt változat új a kínálatban, mely 4,60 m hosszával különösen jól alkalmazkodik a városi fuvarozás sajátos követelményeihez.

A duplakabinos változatban*, a második sorban található háromszemélyes üléspadnak köszönhetően akár hatan is utazhatnak. Emellett az új PEUGEOT Expert padlólemezes alvázkabin* változatban is elérhető. Az alvázkabin számos felépítményezési lehetőséget kínál a speciális igényű ügyfelek számára.

*egyedi igény és előzetes egyeztetés esetén rendelhető, kérje márkakereskedője segítségét

VARIÁLHATÓSÁG

A PEUGEOT Expert olyan tulajdonságokkal és felszereltségekkel rendelkezik, amellyekkel még könnyebb lesz a mindennapos munkavégzés.

MODUWORK KONCEPCIÓ

A Moduwork üléspadnak i köszönhetően az új Expert kiváló átalakítási lehetőségeket kínál az üres helyek felhasználására. Ha a szélső utasülést a válaszfalhoz hajtjuk, sík padlófelületet kapunk. A válaszfal lehajtható csapóajtaja révén a rakodótér hossza akár 4 méteresre is bővíthető, ami nagy segítség lehet a hosszú tárgyak szállításakor. Az utastér ráadásul szükség esetén igazi mozgó irodává alakítható: a középső könyöktámasz leengedésével egy rendkívül praktikus forgóasztal áll rendelkezésre.

TOLÓAJTÓK

A lábmozdulattal, érintés nélkül nyitható oldalsó tolóajtók i nyitásához elég egy lábmozdulat a hátsó lökhárító sarka alá, és automatikusan kioldanak a gépjármű zárjai, illetve kinyílik a megfelelő oldali tolóajtó.

Majd ugyanígy zárhatók, ha elhagyjuk a járművet, amely ekkor automatikusan lezárul. Akkor sem szükséges a földre pakolnunk, ha tele van a kezünk, elég, ha a kulcs a zsebünkben van.

RAKTÉR

Az Expert kombinálja a kompakt külső méretet és a maximális rakteret. A hátsó ajtók fele-fele arányban nyithatóak, kihajthatóak, igény szerint üvegezett változatban, fűthető hátsó ablakkal és ablaktörlővel elérhetőek. Opcióként felfelé nyíló raktérajtó is rendelhető.

A 250 fokos szögben nyitható ajtók előnye, hogy nem kell a járdát elfoglalni a ki- és berakodáshoz. Opcióként igényelhető a hosszú változatokba; nem akadályozza az oldalsó tolóajtók nyitását.

SZAKSZERŰ BERENDEZÉS

Többféle kabinelválasztó választható a PEUGEOT Experthez.

A standard kabinelválasztó lehet:
- lemezelt vagy a felső részén üvegezetti
- alsó részén Moduwork csapóajtóvali vagy anélkül.

A jármű védelméhez kétféle faburkolat csomag áll rendelkezésrei :
- Nyersfa felület,
- Kezelt fa felület.

DESIGN ÉS KAPCSOLÓDÁS

KÜLSŐ MEGJELENÉS

A PEUGEOT Expert újratértelmezi a szegmens bevált elemeit.

Harmonikus arányokat teremt az első rész, a vezetőhely és a raktér között. A kompakt túlnyúlások és a jármű sarkaira helyezett kerekek robosztus hatást és erőteljes benyomást keltenek, mozgékonyságot és a raktér optimális kihasználását sugallják. A letisztult vonalak lendületességet és modern jelleget kölcsönöznek a jármű külsejének.

A mindennapos igénybevételre tervezett, széles és védelmező lökhárító felett rövid és magas motorházfedél magasodik.
A magasra helyezett új, függőleges hűtőmaszk még hangsúlyosabbá teszi a jármű megjelenését. A vízszintes lécekből álló, hagyományos rácsot új, hálót formázó maszk váltja fel, közepén az oroszlánnal. A trapéz formájú csillogó szürke szegély lágy felső íve tovább fokozza az első rész elegáns és modern megjelenését.

BELSŐ KOMFORT

A PEUGEOT Expert utasterének minden eleme az utazás kényelmét szolgálja.

A fellépő megkönnyíti a beszállást a magasított ülésbe, amely remek kilátást biztosít a vezetőnek. A magasított, funkcionális és ergonomikus üléshelyzetnek köszönhetően az ötajtós modellek kényelmét nyújtja számos pakolóhelyet biztosítva.

A PEUGEOT Expert utastere praktikus és ergonomikus mozgó irodává alakítható: Moduwork üléspad esetén a középső könyöktámasz leengedésével forgóasztal i áll rendelkezésre.

KAPCSOLÓDÁS

A hangvezérléssel i működtetett, új generációs 3D navigáció használatával sok tekintetben megkönnyítheti az utazást.
A Mirror Screen funkciói segítségével a műszerfalon található USB csatlakozón keresztül a 7’’-os érintőképernyőni jeleníthetjük meg és használhatjuk okostelefonunk alkalmazásait.

TECHNOLÓGIA & BIZTONSÁG

ÚJ PADLÓLEMEZ

Az új PEUGEOT Expert új padlólemeze új karosszéria szerkezettel párosul, mely számos előnnyel jár:

- A súlycsökkenésnek köszönhetően az Expert CO₂-kibocsátása és üzemanyag-fogyasztása az egyik legalacsonyabb a szegmensbeni

- Az új padlólemez lehetővé teszi az opcióként rendelhető önműködő oldalsó tolóajtók, valamint a Moduwork moduláris üléspad beépítését.

- Elektromos és hagyományos meghajtás alkalmazása

TÁBLAFELISMERŐ & SEBESSÉGKORLÁTOZÁS-FIGYELMEZTETÉS

A multifunkciós kamerai felismeri a sebességkorlátozásra vonatkozó táblákat, és a műszerfalon és/vagy a vetített kijelzőn megjelenő üzenettel hívja fel a vezető figyelmét a korlátozásra. A leolvasott értéket a sebességrögzítés, illetve a sebességhatárolás alapértékeként javasolja a vezetőnek.

VISIOPARK 180

A tolatókamera i tolatáskor automatikusan működésbe lép. A kamera 180 fokos panoráma rálátást biztosít a jármű mögötti területre és annak környékére.
A hátsó nézet a jármű kormányállását követő segédvonalakat is megjeleníti. Ha a rendszer akadályt észlel az autó mögött, a még pontosabb manőverezés érdekében kérésre zoom módba vált.

AKTÍV VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

Az Active Safety Brakei az automatikus vészfékrendszerek új generációját képviseli. A kamera és a radar észleli az ütközés veszélyét. Ha a vezető nem, vagy nem kellő intenzitással fékezi az autót, a rendszer automatikusan fékez helyette..

A rendszer a következő esetekben mérsékli az esetleges sérülések súlyosságát:
- 0–30 km/h: a mozgó vagy álló akadályokkal, ill. gyalogosokkal való ütközés elkerülése (városi funkció),
- 30 km/h fölött: az ütközési sebesség csökkentése (országúti funkció).
Az Active Safety Brake akár 1G lassulással fékezi az autót.

AUTOMATIKUS TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ

A PEUGEOT Expert 4 légzsákkal rendelkezik:

Ha a kamera más járművek megjelenését észleli, az éjjel működésbe lépő rendszeri automatikusan átvált távfényről tompított fényszóróra, vagy fordítva.

MŰSZAKI ADATOK

KÜLSŐ MÉRETEK

BELSŐ MÉRETEK

HASZNOS TERHELHETŐSÉG

HASZNOS RAKTÉRFOGAT ÉS MODUWORK FUNKCIÓ

BlueHDi MOTOROK

A PEUGEOT Expert olyan hatékony technológiákat kínál, mint például az Euro 6 környezetvédelmi előírásoknak megfelelő BlueHDi dízelmotor. A szelektív katalizátort (SCRi) és az adalékolt részecskeszűrőt (FAP) egyesítő BlueHDi technológia számottevő mértékben redukálja a nitrogénoxid-szintet (akár 90 %-kal), valamint csökkenti a CO₂-kibocsátást és a fogyasztást. A Peugeot Expertet versenyképes üzemeltetési költségek jellemzik, egyrészt csökkentett üzemanyag-fogyasztásának, másrészt kedvező karbantartási ciklusának köszönhetően.

Rendelhető BlueHDi erőforrások:

 • 1,5L BlueHDi 100 LE S&S, 6 fokozatú manuális váltóval
 • 1,5L BlueHDi 120 LE S&S, 6 fokozatú manuális váltóval
 • 2,0L BlueHDi 120 LE S&S, 6 fokozatú manuális váltóval
 • 2,0L BlueHDi 120 LE S&S, 8 fokozatú automata váltóval
 • 2,0L BlueHDi 150 LE S&S, 6 fokozatú manuális váltóval
 • 2,0L BlueHDi 180 LE S&S, 8 fokozatú automata váltóval

BlueHDi TECHNOLÓGIA

A BlueHDi motorok az adalékolt részecskeszűrő (FAP) elé épített SCRi katalizátornak köszönhetően a jelenleg az egyik leghatékonyabb károsanyag-kezelési rendszert kínálják, és az Euro 6 normát maradéktalanul teljesítik.

A 22,4 literes AdBlue tartály 15.000 km-es hatótávot tesz lehetővé. Az AdBlue tartály egyszerűen feltölthető a B oszlopban elhelyezett töltőnyíláson keresztül, amely egyáltalán nem látható, amikor a vezetőoldali ajtó zárva van.

* Minden 2020. 02. 24. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Peugeot Partner, Expert vagy Boxer tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első üzembe helyezésétől számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta2 kategóriára nem vonatkozik. A CarGarantie Promóciós Economy garancia a felár ellenében választható 2+2 év / 300 000 km Motor, Váltó, Turbó garancia megvásárlása esetén nem vehető igénybe, a kétféle garanciaszerződés nem kumulálható. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért keresse fel a www.peugeot.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

↑ Ugrás az oldal tetejére