Peugeot SUV-ok

SUV modellek a Peugeot Sajótól 

peugeot 2008 narancssárga

Határozott és sportos megjelenésű SUV-ok, kényelmes és tágas beltérrel

Peugeot 2008

peugeot 2008

Fedezze fel az új Peugeot 2008 SUV-t. A lehengerlő stílusú, sokoldalú kompakt SUV,  az innovatív 3D PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából egyedülálló vezetési élményt, élen járó technológiai megoldásokat, valamint nagyteljesítményű és hatékony belső égésű, illetve elektromos motorokat kínál.

Már havi 45.000 Ft havi lízingdíjtól2

Most könnyedén, alacsony havidíj mellett megvásárolhatja álmai autóját. Ajánlataink rugalmasan alakíthatóak az Ön igényei szerint!

 • Biztonságos fix kamatozás vagy alacsonyabb havidíj változókamatozás mellett
 • Alacsony THM
 • Rugalmasan választható, 24-84 hónap futamidő
 • Megbízható, Forint alapú konstrukció

Kérjen árajánlatot vagy jelentkezzen tesztvezetésre!

SUV, ami lázba hoz

A legnagyobb pontossággal és igényességgel megtervezett részleteknek köszönhetően a jármű még elegánsabb és funkcionálisabb lett. A három karmot formázó full LED-es fényszórók és a márkánál megszokott LED-es hátsó lámpák elöl-hátul modern, high-tech lámpatestekkel szolgálnak.

A tekintélyes és variálható csomagtartó, valamint a lehajtható hátsó üléspad jóvoltából a PEUGEOT 2008 kompakt SUV komoly rakodókapacitással büszkélkedhet. A csomagtartó csomagtérszőnyeg fölött mért térfogata az elektromos verziónál is változatlan.

Élvezze az egyedülálló vezetési élményt az ergonomikusan kialakított PEUGEOT i-Cockpit® 3D jóvoltából, mely kisméretű kormányt, 10” HD kapacitív érintőképernyőt és személyre szabható 3D digitális műszeregységet kínál. Az olyan intelligens technológiák mellett, mint a Mirror Screen és a vezeték nélküli telefontöltés, a szabad kezes nyitás és indítás funkció is rendelkezésre áll: az ajtók nyitásához és zárásához elég, ha a kulccsal a zsebünkben az autóhoz közelítünk vagy eltávolodunk tőle.

peugeot 2008 narancssárga

Új Peugeot 2008 elektromos változatban! Kattintson a képre és ismerje meg közelebbről!

peugeot E-2008

Peugeot e-2008

Peugeot e-2008

Tapasztalja meg az elektromos közlekedés teljesen új élményét és számtalan előnyét. Ismerje meg és tesztelje személyesen a Peugeot e-2008 elektromos SUV-ot a Peugeot Sajónál!

 

Kérjen árajánlatot vagy jelentkezzen tesztvezetésre!

320-km-es hatótáv**

 • Nyugodt, kényelmes vezetés
 • Dinamikus gyorsulás az azonnal rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően
 • Csendes működés
 • Zéró CO2-kibocsátás

0g CO2 kibocsátás

 • A hagyományos  üzemanyagokhoz képest alacsonyabb energiaköltség
 • Állami támogatás a vásárláskor
 • Ritkább karbantartás, alacsony fenntartási költség
 • ECO üzemmód a maximális hatótávolságért

30 perc alatt 80% töltöttség**

 • Gyors és magától értetődő feltöltés
 • A töltöttségi szint és hatótáv felügyelete a MyPeugeot® alkalmazás segítségével
 • Behajtás korlátozott forgalmú zónákba
 • Díjmentes parkolás bizonyos területeken
Peugeot e-2008 -elol

Az új Peugeot e-2008 SUV ugyanolyan karakteres, áramvonalas és lehengerlő külsővel rendelkezik, mint a hagyományos változat. Az elektromos meghajtásra különleges dizájnelemek hívják fel a figyelmet.

Az új PEUGEOT e-2008 kompakt SUV-n a karosszéria színére fújt hűtőmaszk, dikroikus márkaembléma és az elektromos meghajtást jelző „e” felirat található.

Főbb felszereltségi elemek és extrák

 • Automata klímaberendezés pollenszűrővel
 • Elektromosan állítható és fűthető külső tükrök + elektromos ablakemelők elöl
 • Safety Plus csomag
 • Tolatóradar
 • Vezetéssegítő rendszerek
 • Pneuma 3D szövet kárpit
 • és még számos extra
Peugeot e-20008

Ha felkeltettük érdeklődését kérjen online árajánlatot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Peugeot 3008

peugeot 3008 parkol

Piaci bevezetése óta a PEUGEOT 3008 SUV nemzetközi szinten több mint 62 rangos elismeréssel – köztük a nagy presztízsű európai “Év Autója” díjjal is – büszkélkedhet.

A 3008 SUV elsősorban dinamikus menettulajdonságaival, vonzó külsejével, felszereltségével és – a PEUGEOT i-Cockpit®-tal fémjelzett – belső terével váltotta ki az értékelő zsűrik elismerését szerte a világban.

Most havi 59.000 Ft havi lízingdíjtól3

Most könnyedén, alacsony havidíj mellett megvásárolhatja álmai autóját. Ajánlataink rugalmasan alakíthatóak az Ön igényei szerint!

 • Biztonságos fix kamatozás vagy alacsonyabb havidíj változókamatozás mellett
 • Alacsony THM
 • Rugalmasan választható, 24-84 hónap futamidő
 • Megbízható, Forint alapú konstrukció
peugeot 3008 hátulról

A karakteres Peugeot 3008 SUV modellünk a legújabb technológiákat kínálja. Ízlése szerint elérhető dízel, benzines és már Plug-In Hybrid hajtással is!

PRÉMIUM TECHNOLÓGIÁKKAL

Nyisson a Peugeot 3008 digitális világára, az új Peugeot i-Cockpit® vezetőhely elrendezéssel és rendszerrel, a személyre szabható digitális kijelzővel és egy 8 collos kapacitív érintőképernyővel.

Szerelje fel Peugeot 3008 modelljét kényelmi- és biztonsági technológiákkal:

 • Automatikus vészfékező és ütközésre figyelmeztetővel,
 • Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel,
 • Pihenőidő figyelmeztetéssel,
 • Távolsági fényszóró asszisztenssel,
 • Táblafelismerő rendszerrel,
 • Adaptív távolságtartó tempomat stop funkcióval,
 • Drive Assist Plus rendszerrel és sok más extrával, egyes felszereltségi csomagokban!

KÉNYELEM MINDENKINEK

Az optimális komfort érdekében a Peugeot 3008-hoz fűthető és nyolc légpárnás masszázsrendszerrel ellátott üléseket is választhat.

Az Ön igényeire szabott ajánlattal és tesztvezetéssel várjuk kereskedésünkben!

Új Peugeot 3008 hibrid változatban! Kattintson a képre és ismerje meg közelebbről!

PEUGEOT_3008PHEV

Peugeot 5008

zöld peugeot 5008 parkol

Köszöntjük egy új korszak hajnalán!

Íme egy nyúlánk, mégis izmos, a legkorszerűbb technológiával felszerelt, mégis végletekig kifinomult SUV, amely minden érzékünkre fokozottan hat, és még nagyobb vezetési szabadságot kínál.

Akár 2,5 millió Ft állami támogatással nagycsaládosoknak
6 069 000 Ft-tól¹

Felszereltség főbb elemei:

 • Peugeot i–Cockpit vezetőhely
 • Variálható hátsó ülések
 • 3 Isofix rögzítés a második üléssorban
 • Kivehető, elrejthető ülések a harmadik sorban
 • 7 személyes kivitel felár nélkül
 • Kedvező változó vagy fix kamatozású finanszírozással
peugeot 5008 úton
peugeot logo
Becsült átlagos üzemanyag-fogyasztás a tényleges járműhasználaton alapulva, a vizsgálati protokolltól kapott adatok vagy ezen adatok felhasználásával végzett számítások. Ez a becslés csak tájékoztató jellegű, és a tényleges használati feltételek függvényében változhat. Meg kell különböztetni az EU tüzelőanyag-fogyasztás elfogadásától (csak hivatalos értékek), és függ a vizsgálati hipotézisektől és körülményektől. Ezért nincs általános értéke. A tesztprotokoll a PSA Group honlapján érhető el:groupe-psa.com.
1Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III. 12.) Korm. rendelet határozza meg. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.
2A Peugeot 2008 1.2 Puretech Active személygépjármű 3,28%-os THM finanszírozással már havi 45 000 Ft lízingdíjtól elérhető, a finanszírozás 5 800 000 Ft bruttó vételár mellett, 2 471 870 Ft önerő befizetésével, 3 378 130 Ft finanszírozott összeggel, 84 hónap futamidővel, 3,23% éves ügyleti kamattal, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, ahol a teljes visszafizetendő lízingdíjak összege 3 780 000 Ft. A feltüntetett bruttó vételár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A fentebb ismertetett feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetőek a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén
A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel Önt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat.
A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedéseknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként jár el.
3 A Peugeot 3008 1.2 PureTech Active személygépjármű kedvezményes 3,53%-os THM finanszírozással már havi 59 000 Ft lízingdíjtól elérhető, a finanszírozás 7 699 000 Ft bruttó vételár mellett, 3 306 000 Ft önerő befizetésével, 4 393 000 Ft finanszírozási összeggel, 3,48%-os induló éves ügyleti kamattal, 84 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik. A futamidő során a teljes visszafizetendő lízingdíj összege 4 956 000 Ft.
A feltüntetett bruttó vételár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli. A THM meghatározott mértéke tájékoztató jellegű, amelynek meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével, a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján került sor. A fentebb ismertetett feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetőek a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén
A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel Önt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként jár el.
Jelen ajánlat a 2020.09.01-től megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 2008, 3008 és 5008 vásárlása esetén.
A hirdetésben szereplő bruttó 8 269 000 Ft ár az új Peugeot 5008 Active 1.2 PureTech 130 LE motorral szerelt, 7 személyes változatára vonatkozik.  A kedvezményes ár teszt és használt Peugeot 5008 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze.

**

A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabvány szerinti értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az új európai menetciklusban mért értékeknél. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek.
Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! További információt országa PEUGEOT honlapján talál. 100 kW-os, egyenáramú gyorstöltő oszlopról. A töltési idő a töltőoszlop típusától és teljesítményétől, a külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől is függ.
A behajtási és parkolási kedvezmények a helyi szabályozástól függenek.