Peugeot 208

Peugot 208 az igazi városi autó

új peugeot 208

A Peugeot 208 uralja a város utcáit. Határozott, friss és dinamikus megjelenése kitűnik a tömegből. A belső kényelmének köszönhetően élmény minden egyes út.

Kérjen egyedi árajánlatot az új 208 modellre

új peugeot 208 beltér

Ellenállhatatlan design

Az új PEUGEOT 208 erős egyénisége első pillantásra szembeötlik. Az alacsony karosszéria, a hosszú motorháztető és a lágyan ívelt formák sportos karaktert eredményeznek.

Az autó belterében várja a legújabb generációs 3D PEUGEOT i-Cockpit® 

Tapasztalja meg a gyors és intuitív vezetés élményét a beépített kapcsolókkal ellátott kompakt kormány jóvoltából.

új peugeot 208 sárga
*ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS
WLTP-értékek(1): Az adatok jóváhagyása folyamatban
(1) A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabvány szerinti értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az új európai menetciklusban mért értékeknél. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérőek lehetnek. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez!NEDC-értékek (2): Az adatok jóváhagyása folyamatban
(2) Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az új WLTP szabvány (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása) szerint kerültek megállapításra, majd a kapott adatokat az egyes gépjárművek összehasonlíthatósága érdekében átváltottuk NEDC-értékekre. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! Az értékek nem veszik figyelembe a használati feltételeket, a vezetési stílust, a felszereléseket és az opciókat, és a gumiabroncs típusától függően is változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokról bővebb információt a márkakereskedésekben.