Tartozék akció

Tartozék akció

Bízzunk abban, hogy a nyár még sok örömet tartogat a számunkra. Reméljük, hogy végre kimozdulhatunk otthonról, és több időt tölthetünk szeretteinkkel a szabadban is.

Ehhez kínálunk – egy kicsit előre kacsintva és bizakodva – akciós tartozékokat.

Autószőnyeg akció

Nyári szőnyeg akciónkban 10% kedvezménnyel kínáljuk a Peugeot gyári autószőnyegeket és az Eurorepar multimárkás autószőnyegeket is.

Az Eurorepar márka a PSA konszern saját márkája, melyet kifejezetten 3 évnél idősebb járművekhez fejlesztettek mérnökeink. Az Eurorepar márka kiváló minőségű és pénztárcabarát megoldás az autósok számára.

Az Eurorepar márka különlegessége, hogy nemcsak a PSA saját márkáihoz kínálja alkatrészek, tartozékok széles és megfizethető választékát, de szinte minden európai autómárkához.

Az Eurorepar tartozékokra a jogszabályi jótálláson felül további egy évet, azaz 2 év garanciát biztosítunk.

Jogi megjegyzés
1Az akciós ajánlatok 2019. április 1-től 2020. szeptember 30-ig érvényesek az akcióban részt vevő, hivatalos magyarországi Peugeot-márkaszervizekben, a készlet erejéig, kivétel a szőnyeg akció, mely 2020. augusztus 3-tól szeptember 25-ig tart.
A tartozék kedvezmények a megjelölt tartozékcsaládokra vagy a konkrétan megjelölt alkatrész-tartozék cikkszámokra vonatkoznak. Kérjük, hogy a termék vásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizeinkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak családok, me­lyek csak bizonyos Peugeot -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A feltüntetett árak 10 Ft-ra kerekített bruttó akciós ügyfélárak. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. A képek illusztrációk. Az akció alkatrész-, tartozék- és csomagajánlatai más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze.