Széchenyi Lízing GO! finanszírozás

Széchenyi Lízing GO! finanszírozás

Széchenyi Lízing GO! finanszírozás Peugeot kishaszongépjárművekre, már évi 2,5% fix kamatozással.
A finanszírozás a KAVOSZ Zrt. által működtetett Széchenyi Kártya Program részét képezi

KIK VEHETIK FEL?

KKV-nak minősülő társas vállalkozások, egyéni cégek, egyéni vállalkozók, őstermelők, őstermelők családi gazdasága, szövetkezetek és egyéb gazdasági tevékenységet folytató jogalanyok.
Akár kezdő (egy teljes évvel nem rendelkező) vállalkozások is igényelhetik.

MILYEN MODELL VÁLASZTHATÓ?

Peugeot kishaszongépjárművek

ÖSSZEFOGLALÓ

 

Finanszírozható ügyfelek köre KKV-nak minősülő társas vállalkozások, egyéni cégek, egyéni vállalkozók, őstermelők, őstermelők családi gazdasága, szövetkezetek és egyéb gazdasági tevékenységet folytató jogalanyok
Az ügyfél gazdálkodásával kapcsolatos elvárás Akár kezdő (egy teljes évvel nem rendelkező) vállalkozások is igényelhetik
Finanszírozható eszközök köre: új és használt Kishaszongépjárművek
Finanszírozási módok Zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízing
Önerő Zártvégű pénzügyi lízing esetén a minimális önerő mértéke: A bruttó vételárra vetített 20% Kishaszongépjármű finanszítozása esetén 29,13%
Önerő Nyíltvégű pénzügyi lízing esetén a minimális önerő mértéke a nettó vételár 20%-a + ÁFA (regisztrációs adó mértékével csökkentett nettó vételár)
Futamidő 36 – 84 hónap
Ügyfél által fizetendő kamat Fix 2,5%/év
Biztosítás Casco biztosítás megkötése kötelező, ahol a Merkantil Bank biztosított vagy társbiztosított vagy tulajdonosi pozíciója megjelölésre kerül

Az igénylés folyamata

  • Válassza ki lízingelni kívánt eszközét a kereskedőnél és kérje a Merkantil Bank finanszírozási ajánlatát.
  • A támogatás igénylés elindítását a Vállalkozás kezdeményezheti személyesen a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban ( meghatalmazással a kereskedés is eljárhat az ügyfél nevében) vagy online úton. Online regisztráció esetén is kötelező a személyes azonosítás.
  • A KAVOSZ a rendelkezésre álló dokumentumok és információk alapján ellenőrzi, hogy a konstrukcióban történő részvételt kizáró körülmények nem állnak-e fenn a Vállalkozással szemben. Igényléshez kapcsolódó további részletek elérhetőek a KAVOSZ weboldalán.
  • KAVOSZ a jóváhagyásról online értesíti a Merkantil Bankot.
  • Merkantil Bank értesítést küld a kereskedésnek vagy az ügyfélnek, hogy a lízingszerződés megköthető

JOGI MEGJEGYZÉS:
A Magyar Kormány által meghirdetett Gazdaság-Újraindítási Akcióterv keretében a Széchenyi Kártya Újraindítási Program bevezetéséről szóló 1368/2021. (VI.10.) Korm. határozat alapján bevezetésre került a Széchenyi Lízing GO! konstrukció, amely a KAVOSZ Zrt. által működtetett Széchenyi Kártya Program részét képezi, de azon belül elkülönült szabályok szerint működik.

A tájékoztatás nem teljeskörű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a  Peugeot márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el.