Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

@ Contact

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

Search

ÉRDEKLI AZ ÚJ PEUGEOT 308 SW?

ÚJ PEUGEOT 308 SW - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

308 SW

308 SW ACTIVE+ OPCIÓS CSOMAG, MOST CSAK 200 000 FT FELÁRÉRT

Az akciós csomag tartalma:

- ködfényszórók
- fűthető ülések
- tolatóradar
- Mirror Screen rendszer
- elektromosan behajtható tükrök

Az Active+ akció a fenti opciókkal felszerelt Active változatokra érvényes, használtautó beszámítás esetén, a gyártási kapacitások függvényében. Részletekről érdeklődjön a Márkakereskedésekben.

IMPOZÁNS STÍLUS

Szépen ívelt, nyúlánk vonalaival az új PEUGEOT 308 SW családi kombi egy teljesen új világ felfedezésére csábít. Az expresszív új orr-rész, az éjjel-nappal világító LED-es fénysorok és az elegáns 16” Zyrcon keréktárcsáki első pillantásra lenyűgözik az embert.

HALLGASSON AZ ÉRZÉKEIRE!

Az új PEUGEOT 308 SW fedélzetén a PEUGEOT i-Cockpit® és különleges berendezései jóvoltából soha nem tapasztalt élményekben lehet része. Kapcsoljon magasabb fokozatra és élvezze a Denon HIFI-csomagi és a Driver Sport csomagi nyújtotta még intenzívebb élményeket!

AZONOS LOGÓ, AZONOS KARAKTER

A korszerű, elegáns és sportos új PEUGEOT 308 SW GT Line-t tetszés szerint személyre szabhatja. Fedezze fel az exkluzív belső kiegészítőket és az alumíniumból készült dekorelemeket!

TÖKÉLETES NYUGALOM

A maximális komfort érdekében használja ki az új vezetéssegítő rendszereki előnyeit!

TÁGAS BELSŐ, NAGYFOKÚ VARIÁLHATÓSÁG

Az új PEUGEOT 308 SW GT Line tágas belső tere kifejezetten útra csábít. Bárhová megy, szabadon gyönyörködhet a hatalmas üvegfelületeken és a panorámatetőni keresztül szeme elé táruló látványban. A nagy csomagtartó pillanatok alatt átalakítható: a lehajtható Magic Flat üléspad jóvoltából sík padlófelület és még nagyobb rakodótér áll rendelkezésre.

HANGSÚLYOSAN SPORTOS

A GT változat minden porcikájából dinamizmus árad. Ha még karakteresebb és dinamikusabb autót szeretne, fedezze fel e sportos lökhárítójú, upla kipufogóvéges, elegáns változatot! A szériában kínált Driver Sport csomag még intenzívebb vezetési élménnyel ajándékozza meg.

TELJESÍTMÉNYRE SZÜLETVE

A minden ízében sportos új PEUGEOT 308 SW GT-t egy új exkluzív 180 lóerős BlueHDi motor hajtja, melyhez egy különleges 8 fokozatú automata sebességváltó csatlakozik.

DESIGN

DINAMIKUS ÉS SPORTOS

Az új PEUGEOT 308 SW nyúlánk és sportos vonalaival korszerű stílust képvisel. Határozott személyiségét jól tükrözi az új orr-rész, mely krómozott fazettákra osztott hűtőráccsal* és elliptikus halogén fényszórókkali van felszerelve. Nagy méreteinek köszönhetően tágas belső tér, nagy helykínálat, nagyfokú variálhatóság és praktikus használat jellemzik.

PEUGEOT i-COCKPIT®: TELJESEN ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNY

A PEUGEOT 308 SW minden részlete lenyűgöző. Ahogy beszáll az autóba, a PEUGEOT i-Cockpit letisztult és modern dizájnjával rögtön rabul ejti. A kompakt kormány fürgébb viselkedést, a magasra helyezett kombinált kijelző nagyobb kényelmet, az új kapacitív érintőképernyői pedig ösztönösebb használatot biztosít. Az új 308 SW Allure kiviteli szinten a Mistral vagy Guérande kivitelben rendelhető, dinamikus formájú ülésekhez Oxford bőr-szövet kárpitokat is kapott.

KÜLSŐ DIZÁJN

Elöl a sakktábla mintázatú függőleges hűtőrácsra új motorháztető borul. Közepén ott feszít az emblematikus oroszlán, felette pedig, a keretbe gravírozva a piros Peugeot márkanév. Az új lökhárító az új PEUGEOT 308 GT Line változat sportos jellegét erősíti. Az orr-rész full LED világítást kapott: full LED-es fényszórók, futófényként felvillanó LED-es irányjelzők és LED-es ködfényszórók.
Az alsó karosszériavédő elemek, a csillogó fekete diffúzor és a dekorelemek (pl. dupla kipufogóvég) egytől-egyig a modell sportos karakterét hangsúlyozzák.

ELEGÁNS, SPORTOS BELSŐ

Az új 308 SW GT Line utasterében alumíniumelemekkel (pedálok, lábtámaszok és küszöbök) feldobott igényes belső várja. A tetőpanel és az antracit színű felső szegélyek szintén a szériafelszerelés részei. Az üléskárpitokat, a műszerfalat, az ajtóbelsőket, a kormányt, a váltószoknyát és a szőnyegeket piros díszvarrás szegélyezi.

NAGYFOKÚ VARIÁLHATÓSÁG

A Peugeot 308 SW csomagtere optimális méretű: 610 dm3-es űrtartalma (VDA) lehajtott üléspad esetén 1660 dm3-re növelhető. Egyszerű formáinak és a Magic Flat üléspadnak köszönhetően, mely teljesen sík padlófelületi kialakítását teszi lehetővé, az új Peugeot kombi minden igényéhez könnyen alkalmazkodik. Az alacsony csomagtérküszöb ráadásul a bepakolást is jelentősen megkönnyíti.

PANORÁMATETŐ, VILÁGOS UTASTÉR

Élvezze a hatalmas üvegfelületeken és a panorámatetőni keresztül szeme elé táruló látványt!

KARAKTERES MEGJELENÉS

Az autó robusztus jellegét és stílusos dizájnját erősítik az elegáns, éjjel-nappal világító full LED-es első és hátsó fénysorok. A fekete színű alsó lökhárítóelem, a futófényként felvillanó LED-es irányjelzők és a LED-es ködfényszórók is hozzájárulnak az impozáns látványhoz.

A különleges sziluettet még jobban kiemelik a fekete színű alsó lökhárítóelemek, az alsó karosszériavédők, a 18” Diamant keréktárcsák és a 10 mm-rel alacsonyabb hasmagassághoz társuló sportos felfüggesztések.

Hátul a 308 SW GT csillogó fekete diffúzorával és a stílusos dupla kipufogóvéggel hívja fel magára a figyelmet.

A tetszés szerint kikapcsolható ESPi is új élményeket tartogat.

EXKLUZÍV BELSŐ

Az új PEUGEOT 308 SW GT kifinomult és letisztult utastere garantáltan rabul ejti. A felső kategóriás kárpitok, a teljes bőr bevonatú kormány és a gondosan megmunkált alumínium elemek egytől-egyig válogatott anyagokból készültek és igényes dizájnról árulkodnak. Az üléskárpitokat, a műszerfalat, az ajtóbelsőket, a kormányt, a váltószoknyát és a szőnyegeket piros díszvarrás dobja fel. Az elegáns enteriőrben pihentető utazás várja, melyhez a sötétítővel ellátott hatalmas panorámatetői is nagyban hozzájárul.

Ahogy kinyitja az ajtót, a sakktábla mintás kombinált kijelzőn egy üdvözlő üzenet fogadja.

VEZETÉSI ÉLMÉNY

PEUGEOT i-Cockpit®: TELJESEN ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNY

Az új PEUGEOT 308 SW fedélzetén a PEUGEOT i-Cockpit® és különleges berendezései jóvoltából soha nem tapasztalt élményekben lehet része. Élvezze a gördülékenyebb és ösztönösebb vezetést a kompakt volán, a magasra helyezett műszeregység és a kapacitív érintőképernyői jóvoltából!

3D NAVIGÁCIÓS RENDSZER

A magasra, közvetlenül a műszeregység és a kormány közelében elhelyezett, jól látható és könnyen elérhető érintőképernyő segítségével gyerekjáték a beépített TomTom 3D navigációi kezelése. A navigáció a fontosabb épületek 3 dimenziós megjelenítésével és felhasználóbarát szolgáltatásaival segíti a navigálást.

MIRROR SCREEN

A Mirror Screen funkciónaki köszönhetően okostelefonja Android Auto-, Apple CarplayTM-, ill. MirrorLink®-kompatibilis alkalmazásait az érintőképernyőn is meg tudja jelenítenii.

PÉLDAMUTATÓ VEZETÉSI PARAMÉTEREK

A tökéletes vezetési élményt szem előtt tartva az új 308 SW-n alkalmazott magas színvonalú műszaki megoldások példás menettulajdonságokat eredményeztek. A maximális hatékonyság és kényelem érdekében a felfüggesztések mindig az adott - BlueHDi vagy PureTech - motorhoz igazodnak. Hatékonyság tekintetében az új 308 SW vitathatatlanul a legjobbak között van. Módosított paramétereivel a még intenzívebb vezetési élményt szolgálja a Driver Sport Packi.

DRIVER SPORT PACK

A Driver Sport Packi a dinamikus vezetés szerelmeseinek készült. A középkonzolon található „Sport” gomb megnyomásával megváltoznak bizonyos paraméterek. Az eredmény sportosabb kormányrásegítés és fokozottan reagáló gázpedál, felerősített és sportosabb motorhang, valamint fehérből pirosra váltó kijelzés a dinamikus használathoz kapcsolódó paraméterek megjelenítésével (leadott teljesítmény, turbónyomás, hossz- és keresztirányú gyorsulás).

DENON HIFI-RENDSZER

Élvezze a Denon HIFI-csomagi nyújtotta pontos és természetes zenei hangzást! A Peugeot 308 SW egyedi rendelésre készült Denon HIFI-rendszere nyolc hangszórót, egy mélynyomót és egy digitális erősítőt foglal magában. A vezető és az utasok kétféle hangeloszlás és ötféle hangzásvilág között választhatnak, ami garantáltan telt, árnyalt és természetes hangzást eredményez.

TECHNOLÓGIA

PURETECH MOTOROK

Az új Peugeot 308 SW-n kínált háromhengeres PureTech benzinmotorok kisebb súlyuknak és méretüknek köszönhetően nagyobb teljesítménnyel büszkélkedhetnek. A modell motorpalettájára felkerült egy új generációs benzinmotor, a közvetlen befecskendezéses PureTech 130 S&S BVM6 is, melyhez új, 6 fokozatú manuális váltó társul. Ez az új erőforrás elődeinél nagyobb teljesítménnyel, alacsonyabb fogyasztással és dinamikusabb tulajdonságokkal rendelkezik.

BLUEHDI 130 S&S MOTOR

Az új Peugeot 308 SW kínálatába 2018 tavaszán érkezik meg az exkluzív új BlueHDi 130 S&S motor, mely új, kompaktabb környezetvédelmi rendszert alkalmaz. A káros anyagok kezelésére a kipufogórendszer be- és kimeneténél egyaránt sor kerül, ami alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és még hatékonyabb szennyezésmentesítést eredményez.

A 308 SW GT VÁLTOZATHOZ KÍNÁLT EXKLUZÍV MOTOROK

Sportos jellegét hangsúlyozandó az új PEUGEOT 308 GT olyan kivételes motort kínál, mint az új BlueHDi 180 S&S, melyhez mostantól az új EAT8i automata váltó társul.

ÚJ EAT8 AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

A Shift and Park by wire vezérlésű új EAT8 automata sebességváltó i használata az ergonomikus elektromos vezérlésnek köszönhetően egyszerű és rendkívül intuitív. A váltót gyors és gördülékeny sebességváltások jellemzik. A kormánynál lévő kapcsolókkal pedig - az automata üzemmód fenntartása mellett - a manuális sebességváltás lehetősége is adott.

TECHNOLÓGIA A VEZETŐ SZOLGÁLATÁBAN

Az új PEUGEOT 308 többek között az alábbi legújabb generációs vezetéssegítő rendszereket kínálja:

  • Aktív holttérfigyelő rendszeri
  • Tolatóradar és 180° tolatókamerai
  • Automatikus vészfékező rendszeri
  • Automatikus távolsági fény kapcsolási
  • Táblafelismerő rendszeri
  • Adaptív távolságtartó tempomati

* Minden 2017.02.06. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

↑ Ugrás az oldal tetejére