Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

@ Contact

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

Search

Érdekli a Peugeot 208?

A PEUGEOT 208 határozott sportos vonalai fiatalos energiával párosul. A beltérben pedig a forradalmi PEUGEOT 3D i-Cockpit® várja. Városi kisautónk a választás szabadságát nyújtja; hiszen benzines, dízel és elektromos meghajtással is hazaviheti.

ELLENÁLLHATATLAN DESIGN

SPORTOS ÉS ÉRZÉKI

A PEUGEOT 208 alacsony építésű sportos karosszériája a hosszú motorháztetővel és érzékien ívelt formáival vonzza a tekintetet. A Black Diamond tetői, a fényes fekete kerékjárati ívek és ablakszegélyeki, valamint a díszbetétekkel ellátott gyémántcsiszolt keréktárcsáki még inkább kiemelik az autó letisztult, áramvonalas sziluettjét.

MERÉSZ & VAGÁNY

A PEUGEOT 208 orr-részének meghatározó elemei a nagy krómozott hűtőrácsi, a három fénykarmot magukban foglaló full LED-esi fényszórók és a LED-es nappali menetfényi, melyek modern megjelenést és átható tekintetet kölcsönöznek az autónak.

ELEGÁNS MEGJELENÉS

Az elegáns hátsó részt egy fényes fekete sávi szeli ketté, melyet három-három fénykarmot magukban foglaló full LED-es lámpáki foglalnak keretbe. Az éjjel-nappal világító lámpák javítják a láthatóságot és nagyobb biztonságot nyújtanak.

GONDOSAN MEGMUNKÁLT HÁTSÓ RÉSZ

A PEUGEOT 208 dinamikus, látványosan ívelt hátsó része kétféle spoilerreli van felszerelve: az egyik a fogyasztás csökkentését, a másik a menettulajdonságok javítását szolgálja. A krómozott kipufogóvégi a sportos megjelenést erősíti.

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Itt az ideje, hogy utasai is úgy lássák a tájat, mint még soha: a hátsó ülésekig nyúló panoráma napfénytetői kiváló fényviszonyokat és remek kilátást biztosít.

BELSŐ TÉR

A dinamikus és kényelmes első ülések, a minőségi anyagok, a díszvarrással szegélyezett kárpitok lendületességet és könnyedséget sugároznak.

HOLNAP TECHNOLÓGIÁJA

PEUGEOT 3D i-Cockpit®

Fedezze fel a legújabb generációs PEUGEOT 3D i-Cockpit®-oti. Tapasztalja meg a gyors és intuitív vezetés élményét a központi kezelőszervekkel ellátott kompakt kormányi, a tetszés szerint konfigurálható 3D digitális műszeregységi, a nagy felbontású 10” érintőképernyői és a 7 billenőkapcsolói jóvoltából. A még modernebb megjelenés érdekében a 8 színből álló világításcsomagi segítségével a belső hangulatvilág is személyre szabható.

3D DIGITÁLIS MŰSZEGYSÉG

A futurista kinézetű, holografikus 3D képernyőt magában foglaló digitális műszeregységi szemmagasságban helyezkedik el. A gépjárművel és a vezetéssel kapcsolatos információk fontosságuk vagy sürgősségük függvényében (biztonság, vezetéssegítő rendszerek, navigáció) könnyen értelmezhető módon, két szinten kerülnek megjelenítésre. Az állandó kijelzés részét képező adatok tetszés szerint beprogramozhatók, köztük az Online Navigációs Csomaggal, mely a TomTom Valós idejű navigáció és a Traffipax figyelmeztetés szolgáltatásait kínáljai.

FELHASZNÁLÓBARÁT KIJELZŐ

iA 10” HD érintőképernyői vezérlései hangfelismeréssel, a kormánynál elhelyezett kapcsolókkal vagy egyszerűen a 7 billenőkapcsolóval történik. Az e-208 képernyőjént megjelenő high-tech animációk segítségével valós időben követheti a hajtáslánc működését. A Mirror Screeni funkció jóvoltából okostelefonja Android Auto, Apple Carplay vagy MirrorLink® technológiával kompatibilis alkalmazásait közvetlenül is meg tudja jeleníteni az érintőképernyőn.

PRAKTIKUS ÚJ FUNKCIÓK

Elöl egy ötletes új tárolórekesz került kialakításra, mely okostelefonjai indukciós töltésérei is alkalmas. Az utasok hordozható készülékei számára pedig több USB csatlakozói is rendelkezésre áll az utastérben.

A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

EGY ÚJ MODULÁRIS ÉS HATÉKONY PLATFORM

Az új 208 a moduláris kiképzésű, többféle meghajtással is társítható új CMPi/eCMPi platformra épül, így tulajdonosa szabadon választhat a benzines, dízel és a tisztán elektromos meghajtás között. Az úttartás, a kormányozhatóság, a zajkomfort optimalizálása, valamint a tömeg csökkentése révén csökkent a CO₂-kibocsátás, és egyben intenzívebbé vált a vezetési élmény.

Az e-208 szintén profitál az eCMP platform nyújtotta előnyökből, mely optimális felépítést, a hagyományos változatokéval megegyező hátsó helykínálatot és azonos vezetési pozíciót biztosít.

BELSŐÉGÉSŰ MOTOROK

Tapasztalja meg az intenzív vezetési élményt, amit a legújabb generációs nagy teljesítményű és hatékony, Euro 6 benzin- és dízelmotorok kínálnak:
- PureTech
- BlueHDi
A takarékos, optimalizált fogyasztású motorok ráadásul egytől egyig Stop & Start rendszerrel vannak felszerelve.

HIGH-TECH AUTOMATA SEBESSÉGVÁLTÓ

Amint megtapasztalta, milyen hatékonyan és gördülékenyen működik a kormány mögött elhelyezett váltófülekkel és elektromos vezérlésű kapcsolókarral ellátott új EAT8i váltó, többet hallani sem akar másról. A gyors és észrevétlen sebességváltások a Quickshift technológiának köszönhetők.

ELEKTROMOS MOTOR

Élvezze a teljes csöndi és kényelem mellett az intenzív vezetési élményt is, mely a

- A 100 kW-os (136 LE) motornak,
- Azonnal rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak,
- 340 km WLTP / 450 km NEDC hatótávolságnaki köszönhető.

BIZTONSÁGI ÉS VEZETÉSTÁMOGATÓ FUNKCIÓK

A PEUGEOT 208 a városban érzi magát igazán elemében. Ráadásul számos okos vezetéstámogató és parkolássegítő funkció szolgálja a vezető igényeit.

PEUGEOT DRIVE ASSIST

Az új PEUGEOT Drive Assist Plusi rendszer a beépített radarok és kamerák révén már az intelligens félautonóm vezetés előhírnöke;
- Sávtartó automatika a sávon belül pozíció választással
- Adaptív tempomat Stop & Go funkcióval.

AUTOMATA VÉSZFÉKEZŐ (Active Safety Brake)

Amennyiben a rendszeri ütközés veszélyét érzékeli (előttünk levő autó vagy gyalogos), az autó automatikus vészfékezést hajt végre, hogy a balesetet elkerülje vagy csökkentse annak hatását. A rendszer 85 km/h-ig működik.

AUTOMATA PARKOLÓASSZISZTENS

Többé nem okoz gondot a párhuzamos vagy a merőleges parkoláshozi. Ha a megfelelő méretű parkolóhelyet felismeri a rendszer, akkor beavatkozás nélkül kezeli a kormányt és a pedálokat, a vezetőnek csupán a sebességváltót kell kezelnie. A rendszer a kiállásban is segít.

SÁVTARTÓ AUTOMATIKA

A szélvédő tetején elhelyezett kamera segítségével a rendszer i felismeri a felfestéseket és az út szélét, és finom kormánymozdulatokkal korrigálja az autó helyzetét, ha indexelés nélkül készülnénk elhagyni a sávunkat.A rendszer 65 km/h felett aktiválódik.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

Ha a holttérben egy másik jármű van, akkor az autó 30 km/h felett figyelmezteti a vezetőt, az adott oldal külső tükrébe épített lámpa segítségével; 65 és 140 km/h között pedig az ütközés elkerülése érdekében korrigálja az útvonalat, amennyiben a vezető sávot szeretne váltani (kiteszi az irányjelzőt). i

MARADJON KAPCSOLATBAN AZ AUTÓJÁVAL

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

Valós idejű személyre szabott szolgáltatásokat kínál az ingyenes My Peugeot alkalmazás:

- Figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
- Gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatásokhoz
- Kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit

* Minden 2021. január 1. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2, illetve flotta 3 kategóriára nem vonatkozik. Az akció elektromos és hibrid Peugeot személygépjárművekre nem vonatkozik.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS ÉS CO₂-KIBOCSÁTÁS
Tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a hitelesítés folyamatban.
WLTP-értékek(1): WLTP üzemanyag-fogyasztás vegyes ciklusban: 4,2–5,9 l/100 km, alacsony sebességnél: 4,7–7,5 l/100 km, közepes sebességnél: 4–6 l/100 km, nagy sebességnél: 3,6–5,1 l/100 km, extra nagy sebességnél: 4,6–6 l/100 km WLTP – WLTP CO₂-kibocsátás (vegyes): 109–134 g/km
(1) A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok a WLTP szabvány szerinti értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO₂-kibocsátás mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás sok esetben magasabb az új európai menetciklusban mért értékeknél. Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérők lehetnek. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! További információt országa PEUGEOT honlapján talál.

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

↑ Ugrás az oldal tetejére