Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

@ Contact

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

Search

Ismerje meg az ÚJ PEUGEOT 5008 SUV-t

A lehengerlő, impozáns stílusú modell nagy tereivel és merész megoldásaival valami teljesen újat képvisel.
Sportos és áramvonalas sziluettjével a megújult 7 személyes PEUGEOT 5008 SUV már a jövő formatervezési irányvonalait vetíti előre.
A továbbfejlesztett PEUGEOT i-Cockpit és a csúcskategóriás szolgáltatások jóvoltából a nagy utazóautókkal vetekedő jármű minden várakozást felülmúl.

DESIGN

MERÉSZ DESIGN

Vannak még fokozatok.
A 7 személyes új PEUGEOT 5008 SUV egy elegáns, kiforrott és modern stílust képvisel, mely erő és kifinomultság tökéletes egyensúlyát valósítja meg.
Az egyedi orrkialakítás a keret nélküli új hűtőráccsal és a jellegzetes világítótestekkel egységes megjelenést kapott. Jellegzetes elemei az új lökhárítóba épített lakkfekete légbeömlők és a metálfényű védőszegély.
A megemelt karosszéria dinamikus és sportos megjelenését hangsúlyozza a fényszóróktól a hátsó spoilerig húzódó krómbetét, valamint a gyémántcsiszolt 19” új San Francisco alumínium keréktárcsáki.

KERET NÉLKÜLI HŰTŐRÁCS

A sakktábla mintázatú, keret nélküli új függőleges hűtőrács két oldalt finom szárnyakban végződik, ami formailag rendkívül egységes, áramvonalas orr-részt eredményez.

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

A „Black Diamond” tető, rajta az alumínium tetőrudakkal tovább erősíti a határozott, ugyanakkor áramvonalas hatást. A panoráma napfénytető a több fénynek köszönhetően kellemes hangulatot teremt az utastérben.

OPCIÓS „BLACK PACK” CSOMAG

A prémium GT és GT Pack szinten rendelkezésre álló új opciós „BLACK PACK” csomag elegáns, sötét színű elemeivel még dinamikusabb hatás érhető el:

 • Sötétebb árnyalatú „Dark chrome” hűtőrács és márkaembléma
 • Selyemfényű fekete „PEUGEOT”, „5008” és „GT” felirat, valamint tetőcsomagtartó rudak
 • Lakkfeketére fényezett sárfogó, első sárvédődíszítés, tető-, illetve spoilerdíszítés, valamint hátsó lökhárítószegély
 • Speciális 19” „Black Mist” lakkozású, gyémántcsiszolt, fekete alumínium „Washington” keréktárcsák

MÉRETEK

A kategóriájában kompaktnak számító új PEUGEOT 5008 SUV tekintélyes belső méretekkel rendelkezik.
Az intelligens belső kialakításnak köszönhetően a modellt kivételes helykínálat és szinte korlátlan variálhatóság (1–7 személyes kialakítási) jellemzik.
A tágas csomagtartóhozi könnyű hozzáférést biztosít a lábmozdulattal nyitható motoros csomagtérajtói.

ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

Az EVSi funkcióval ellátott full LED fényszórók és a szemfogra emlékeztető, krómhegyben végződő nappali menetfények átható ragadozótekintetet kölcsönöznek az autónak.

HÁTSÓ LÁMPÁK

Hátul a lakkfekete díszsáv, az átlátszó füstszínű burával ellátott, full LED technológiájú új hátsó lámpák a 3D fénykarmokkal és a futófényként felvillanó irányjelzők egytől egyig hozzájárulnak az új PEUGEOT 5008 SUV modern megjelenéséhez.

VEZETŐHELY

FEJLETT TECHNOLÓGIA

A megújult, innovatív és ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából most még intenzívebb élményben lehet része.
Az új PEUGEOT 5008 SUV vezetőhelye a könnyen kezelhető kompakt kormányon és a hét billenőkapcsolóni kívül egy új 10” HD érintőképernyővel és egy új 12,3” magasra helyezett digitális műszeregységgel van felszerelve. A teljes egészében konfigurálható és személyre szabható egységen a kijelzés minősége kiváló, és a fontosabb vezetési információk leolvasása közben a vezető mindvégig az úton tarthatja a szemét.

ÚJ MŰSZEREGYSÉG

Az új, személyre szabható és konfigurálható, 12,3” magasra helyezett digitális műszeregység a képernyőkontraszt javításával intenzív fekete színeket és kiváló minőségű kijelzést biztosít. A vezető által kijelölt információk kitűnően olvashatók, így a reakcióidő is rövidebb.

ÚJ ÉRINTŐKÉPERNYŐ

Az új, HD minőségű 10"-os központi érintőképernyőnek köszönhetően, az autó és a kapcsolódó funkciók beállítsa még sosem volt ilyen egyszerű és gyors.

ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

A jól olvasható és gyorsan reagáló, új 10” érintőképernyőhöz az online "Connected Navigation Pack" csomag társítható. A TomTom® szolgáltatása i a valós idejű navigáción felül, a traffipax figyelmezetést is tartalmazza.

A Mirror Screeni funkció jóvoltából a rendszerrel kompatibilis legjobb telefonos alkalmazásait az érintőképernyőre tükrözheti, okostelefonját pedig a középkonzolról is tölthetii.

A hátsó utasok számára két USB-csatlakozói is rendelkezésre áll.

KÉNYELMES ÜLÉSEK

Az AGRi minősítéssel rendelkező, masszázsfunkcióvali ellátott, állítható ülésekben maximális kényelemben élvezheti az új PEUGEOT 5008 SUV kivételes hangulatát.

TERMÉSZETES HANGZÁS

A tiszta és részletgazdag hangzást a 10 hangszórót számláló Focal® prémium hifirendszeri biztosítja. A középsugárzó és a két magas hangszóró különleges bronz árnyalatú rácsozást kapott.

MOTOROK ÉS TECHNOLÓGIA

MAGAS HATÉKONYSÁG

A fürge és jól kormányozható új PEUGEOT 5008 SUV a nagy utazóautók dinamikus tulajdonságaival és akusztikai komfortjával egyaránt rendelkezik.
Kínálatában a márka legújabb generációs Euro 6di PureTech benzinmotorjait, illetve BlueHDi dízelmotorjait találjuk, melyek mindegyike Stop&Start rendszerű:

 • 1,2 l PureTech 130 S&S BVM6
 • 1,2 l PureTech 130 S&S EAT8
 • 1,6 l PureTech 180 EAT8
 • 1,5 l BlueHDi 130 S&S BVM6
 • 1,5 l BlueHDi 130 S&S EAT8
 • 2,0 l BlueHDi 180 S&S EAT8

EAT8i automata sebességváltóval is társítható hatékony motorjainak, optimális tömegének és rendkívül kicsi fordulókörének köszönhetően az új PEUGEOT 5008 SUV élénk, gyors és precíz érzetekkel szolgál és élvezetes vezetést kínál.

HIGH-TECH MEGOLDÁSOK

Menet közben számtalan vezetéstámogató funkciói segíti a az új PEUGEOT 5008 SUV vezetőjét. Ilyen például a legújabb generációs automatikus vészfékező rendszeri vagy a kibővített táblafelismerő rendszeri stb.
A nyugodt városi vezetéshez nagyban hozzájárulnak az olyan parkolássegítő funkcióki, mint a 360° kamerarendszer vagy a Park Assist.

GRIP CONTROL

Az „Advanced Grip Control” technológiai nagyobb mozgásteret biztosít a vezetőnek.
Segítségével új PEUGEOT 5008 SUV-ja tapadási jellemzőit mindig az adott időjárási és útviszonyokhoz igazíthatja.
A Hill Assist Descent Controli funkció segítségével pedig meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

NIGHT VISION

A sötétben vagy rossz látási viszonyok között nagyobb biztonságot nyújtó „Night Vision”i rendszer az infravörös kamera segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton 200 méteres távolságon belül gyalogos vagy állat tartózkodik. A rendszer hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké. A kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – a vezető látóterében, a digitális műszeregységen kerül kijelzésre.

FÉLAUTONÓM VEZETÉS

Próbálja ki a félautonóm vezetést a „Drive Assist” csomaggali. A sávtartó automatikáti és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatoti segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja, és a vezető által választott pozíciónak megfelelően felügyeli a távolságot.

KAPCSOLÓDÓ ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

MÉG GAZDAGABB PEUGEOT-ÉLMÉNY

Számtalan szolgáltatás és korlátlan előnyök: fedezze fel a PEUGEOT kapcsolódási szolgáltatásait.

Tudjon meg többet

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

A My Peugeot alkalmazás® jóvoltából a fiókjával szinkronizált, személyre szabott és valós idejű szolgáltatásokat vehet igénybe:

 • A gépjárműadatok felügyelete (vezetési adatok, helymeghatározás)
 • Az assistance szolgáltató könnyű és gyors elérése
 • A karbantartási és szervizmunkák kezelése


Bővebben

Jelen ajánlat a 2021. október 1-től megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 5008 Family Edition vásárlása esetén érvényes. Az akció időtartama alatt minden új Peugeot 5008 Family Edition felszereltségű autóhoz 1.210.000 Ft kedvezményt biztosítunk.
A fenti kedvezményes ajánlat teszt- és használt Peugeot 5008 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.
Az új Peugeot 5008 WLTP szabvány szerinti vegyes átlagfogyasztása 5,1-7,1 l/100 km, CO₂-kibocsátása 133–160 g/km.

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

↑ Ugrás az oldal tetejére