Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

@ Contact

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

Search

Érdekli a Peugeot 2008 SUV?

Fedezze fel a Peugeot 2008 SUV-t. A lehengerlő stílusú, sokoldalú kompakt SUV, az innovatív 3D PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából egyedülálló vezetési élményt, élen járó technológiai megoldásokat, valamint nagyteljesítményű és hatékony belső égésű, illetve elektromos motorokat kínál.

DESIGN

SUV, AMI NEM HAGY HIDEGEN

Az egyszerre áramvonalas és erőt sugárzó megjelenésű új PEUGEOT 2008 SUV szemernyi kétséget sem hagy a modell teljesítménye és hatékonysága felől. A modell jellegzetes elemei az expresszív orr-rész, a vízszintes motorháztető és a megemelt hasmagasság. A különleges világítótestek, az aerodinamikai betétteli ellátott, 18” könnyűfém felnik, a vízszintes motorháztető, a fényes fekete ablakszegélyeki és a Black Diamond tetői pedig a modell sportos jellegét erősítik.

IMPOZÁNS MEGJELENÉS

A tekintélyparancsoló orr-részen a hátrébb tolt szélvédő még inkább kiemeli a PEUGEOT 2008 SUV nyúlánk és sportos karakterét. A vízszintes motorháztető elején a krómozott hűtőmaszk áll, melyet modern világítótestek a ragadozótekintetért felelős jellegzetes fénykarmok és Full LED-esi fényszórók fognak közre.

PRAKTIKUS ÉS TÁGAS CSOMAGTARTÓ

Az alacsony küszöbbel és széles nyílással rendelkező csomagtartó térfogata a 2:1 arányban osztott hátsó üléspad lehajtásával tetszés szerint még tovább növelhetői.
A kétállású csomagtérpadló felső helyzetében gyorsan és könnyen megy a csomagok ki- és berakodása. Alsó helyzetben viszont a csomagtartó-kapacitás a fő szempont.

PÁRATLAN KILÁTÁS

A nagy üvegfelületű napfénytetőneki köszönhetően valósággal fényben fürdik a PEUGEOT 2008 SUV utastere. A kiváló fényviszonyokat a hátsó sorban ülők is élvezhetik.

NEM MARAD ÉSZREVÉTLEN

A PEUGEOT 2008 SUV sportos hátsó részét fényes fekete sáv szeli ketté, az összhatásban pedig a spoiler és a dupla krómozott kipufogóvégi is fontos szerepet játszanak.
A márkánál már megszokott LED-es hátsó lámpák és az éjjel-nappal világító három fénykarom a láthatóság növelése mellett az autó high-tech jellegét is erősítik.

BŐSÉGES HELYKÍNÁLAT

A maximálisra növelt hátsó helykínálatnak köszönhetően minden utasnak nagyobb hely és több kényelem jut, és az utastér különböző pontjain elhelyezett tárolóhelyek száma is figyelemre méltó.
A hangszigetelés minősége pedig magasabb kategóriájú autókkal vetekszik.

KÉNYELEM

Helyezze magát kényelembe a PEUGEOT 2008 SUV sportos üléseini!
Az első ülések egyes változatokon fűthetőeki, elektromosan állíthatóaki, és masszázsfunkcióvali rendelkeznek.

PEUGEOT i-COCKPIT

MÉG TÖBB ÉLMÉNY

Élvezze az egyedülálló vezetési élményt az ergonomikusan kialakított 3D PEUGEOT i-Cockpit® 3Di jóvoltából, mely kisméretű kormányt, 10” HD kapacitív érintőképernyőti és személyre szabható 3D digitális műszeregységet i kínál. Az intelligens technológiák mellett, a szabad kezes nyitás és indítás funkció is rendelkezésre áll: az ajtók nyitásához és zárásához elég, ha a kulccsal a zsebünkben az autóhoz közelítünk vagy eltávolodunk tőlei.

MÉG GYORSABB REAKCIÓK

A 3D digitális műszeregységi közvetlenül a vezető látóterében, az előre programozott fontossági sorrendnek megfelelően két szinten jeleníti meg az információkat (pl. navigációs rendszer, vezetéssegítő funkciók stb.).

A legfontosabb adatokat (pl. sebesség, biztonsági figyelmeztetések) a figyelemfelkeltés és a gyorsabb reakció érdekében hologramszerűen vetíti ki.

KONNEKTIVITÁS FELSŐ FOKON

Folytassa útját teljes nyugalomban az Online Navigációs Csomagnak köszönhetően., mely a TomTom® Valós idejű navigációs szolgáltatásáti és a Traffipax figyelmezetetést is tartalmazza. Így azonnali közlekedési információkkal szolgál.

A Mirror Screen funkcióvali az érintőképernyőre tükrözheti kedvenc mobilalkalmazásait, és mindvégig online maradhat. Okostelefonját a középkonzolban kialakított indukciós töltőzónáni közvetlen a keze ügyében töltheti. Az első és hátsó utasoknak több USB-csatlakozói is a rendelkezésére áll.

KRISTÁLYTISZTA FOCAL®-HANGZÁS

Kedvenc zenéje kristálytisztán szól a Focal®i prémiumkategóriás exkluzív hifirendszerének jóvoltából.

Az utastér különböző pontjain elhelyezett 10 hangszóró (egy középsugárzó, 4 magassugárzó, 4 mélysugárzó és egy mélynyomó) gazdag, részletes és dinamikus hangzást biztosít, tovább tágítva a fedélzeti hifiélmény határait.

MOTOROK

A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA

Engedjen a vágyainak és éljen a választás szabadságával:

 • Az elektromos modellel élvezheti a csendes suhanás élményét CO₂ kibocsátás nélkül. Ráadásul - bizonyos országokban - bemehet forgalomcsillapított területekre is.
 • A modern benzines és dízel modellek esetén nagyteljesítményű és hatékony Euro 6i motorok közül válasazthat, amelyek mindegyikét Stop&Start funkcióval láttuk el.

ELEKTROMOS VEZETÉS

Rendkívül sokoldalú és ugyanolyan könnyen kezelhető a városban, mint az országutakon. A PEUGEOT e-2008 SUV 100 kW (136 LE) elektromos motorral van felszerelve.

A rögtön rendelkezésre álló 260 Nm. nyomatéknak köszönhetően az azonnali gyorsulás élményét nyújtja.

A PEUGEOT e-2008 SUV kormányánál ülve kiélvezheti a könnyed, dinamikus és csendes vezetés élményét.

PURETECH: TELJESÍTMÉNY & HATÉKONYSÁG

A kompakt 2008 SUV-t a legújabb generációs Euro 6i besorolású PureTech benzinmotorokkal kínáljuk, amelyek alacsony fogyasztás mellett, nagy teljesítményt és remek vezetési élményt kínálnak.

Elérhető motorok:

 • 1.2 L PureTech 100 S&S BVM6 manuális váltóval
 • 1.2 L PureTech 130 S&S BVM6 manuális váltóval
 • 1.2 L PureTech 130 S&S EAT8 automata váltóval
 • 1.2 L PureTech 155 S&S EAT8 automata váltóval

BLUE HDi: EXKLUZÍV TECHNOLÓGIA

Az Euro 6i-os dízelmotorok a PEUGEOT exkluzív BlueHDi technológiájával készül, amely kombinálja a kimagasló teljesítményt és az alacsony károsanyag-kibocsátást.

Elérhető motorok:

 • 1.5 L BlueHDi 100 S&S BVM6 manuális váltóval
 • 1.5 L BlueHDi 130 S&S EAT8 automata váltóval

EAT8: FINOM VÁLTÁSOK

A gyors és gördülékeny sebességváltásokat biztosító, 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltói kormánynál elhelyezett kapcsolókkal és elektromos impulzusos kapcsolókarral rendelkezik.

A Quickshift technológiánaki köszönhetően észrevétlen sebességváltások – különösen alacsony sebességnél – növelik a vezetési komfortot.

6 SEBESSÉGES MANUÁLIS VÁLTÓ

A PEUGEOT 2008 SUV-hoz választható a 6 sebességes BVM6 manuális váltó a következő motorok esetén:

 • 1.2 L PureTech 100 S&S
 • 1.2 L PureTech 130 S&S
 • 1.5 L BlueHDi 110 S&S

TECHNOLÓGIA

JÖVŐÁLLÓ SUV

A PEUGEOT 2008 kompakt SUV újgenerációs technológiáki és vezetőtámogató funkcióki sorát kínálja, ezzel is növelve a biztonságos közlekedést.

ÉLVEZZE A FÉLAUTONÓM VEZETÉS ÖRÖMÉT

A PEUGEOT 2008 kompakt SUV olyan újgenerációs technológiákkal van ellátva, mint a PEUGEOT Drive Assist Plusi, mely félautonóm vezetést tesz lehetővé.

A sáv közepén tartó asszisztensti és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatoti segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja.

NAGYOBB MOZGÁSTÉR

Az Advanced Grip Controli funkció által kínált három módi valamelyikének kiválasztásával új PEUGEOT 2008 SUV-ja tapadási jellemzőit mindig az adott időjárási és útviszonyokhoz igazíthatja.

A Hill Assist Descent Controli funkció segítségével meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

OPTIMÁLIS BIZTONSÁG

A maximális biztonság érdekében a legújabb technológiáki érhetőek el az Ön számára:

 • Holttér figyelő rendszer
 • Automata vészfékező rendszeri
 • Közelség figyelmeztetői
 • Aktív sávtartó asszisztens
 • Távolsági fényszóró asszisztens
 • Sebességkorlátozó tábla felismerő és még több...

PARKOLÁS

A beparkolás és kiállás többé nem okoz gondot a Park Assisti rendszernek köszönhetően. A megfelelő méretű parkolóhely felismerése után, a rendszer beavatkozás nélkül kezeli a kormányt, a vezetőnek csupán a pedálokat és a sebességváltót kell kezelnie.

AZ ÚJ 3D PEUGEOT i-COCKPIT®

Fedezze fel az ergonómikus és esztétikus új 3D PEUGEOT i-Cockpit® lehetőségeit, melyek az elektromos és a belső égésű vűltozatokhoz egyaránt elérhető:

 • Kompakt kormány
 • 10” HD kapacitív érintőképernyői
 • Személyre szabható 3D műszeregységi
 • Indukciós töltővel ellátott tároló okostelefonjánaki
 • Online Navigációs Csomag, mely a TomTom® Valós forgalmi adatokon alapuló Navigációját és Traffipax figyelmeztetését kínáljai
 • Mirror screeni
 • Részletes vezetési adatok és még több...

Mypeugeot®

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

Valós idejű személyre szabott szolgáltatásokat kínál az ingyenes MyPeugeot alkalmazás:

 • Figyelemmel kísérheti autója állapotát (vezetési adatok, helyek)
 • Gyors és egyszerű hozzáférés az assistance szolgáltatáshoz
 • Kényelmesen megszervezheti autója karbantartását és szervizeit
 • Könnyedén kezelheti az akkumulátort és az utastér hőmérsékletét a PEUGEOT e-2008 esetén

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

↑ Ugrás az oldal tetejére