Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

@ Contact

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

Search

ÉRDEKLI A PEUGEOT PARTNER?

PARTNER

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ MODELLKÍNÁLAT

Az egyes szakmák változatos igényeit kielégítendő az új PEUGEOT Partner számos robusztus és funkcionális változatot kínál. A hatékonyan kialakított alapot felépítményező partnereink a speciális szakmai elvárásokhoz tudják igazítani.
Az új PEUGEOT PARTNER így minden igénynek eleget tud tenni.

SOKAT VAN ÚTON

Járműve az irodája

A legfőbb kritériumok:

 • 2 személyes Multi-flex üléspad*
 • 3D Navigáció*
 • MirrorScreen technológia
 • Tetszőleges irányba fordítható íróasztalka
 • Bőséges tárolóhely

Ajánlott változat: ASPHALT

*opció

BIZTONSÁGOS UTAK

Hosszú távolságok

A legfőbb kritériumok:

 • Vezetést és manőverezést segítő rendszerek
 • Parkolást megkönnyítő elektromos rögzítőfék
 • PEUGEOT i-COCKPIT
 • Surround Rear Vision oldalsó- és hátsó holttérfigyelő
 • Hatékony motorok és az új EAT8 automata sebességváltó*

Ajánlott változat: ASPHALT

*opció

IDEÁLIS TEREPVISZONYOK

Nehéz terepekhez

A legfőbb kritériumok:

 • Mud & Snow gumiabroncsokkal szerelt 16ˇˇ-os kerekek
 • Motorvédő lemez
 • Tökéletes uralom az Advanced Grip Control-lal
 • 2 személyes Multi-Flex üléspad
 • Műanyag raktérpadló borítás*
 • Közel 1000 kg hasznos terhelhetőség
 • LED raktérvilágítás*

Ajánlott változat: GRIP

*opció

5 SZEMÉLY SZÁLLÍTÁSA

Vegyes használat: Rakományhoz és személyekhez

A legfőbb kritériumok:

 • Modularitás, akár 5 személy befogadására is alkalmas
 • Kényelmes ülések
 • A 2. sor üléspad rekordméretű térdteret biztosít
 • Hasznos hosszúság 3.5 méterig

Ajánlott változat: DUPLAKABINOS FURGON*

* 2019 második negyedévétől lesz rendelhető. Magyarországon hivatalosan nem forgalmazott változat. Az adózási szabályok alapján 8703 VTSZ alá kerül besorolásra, így regisztrációs adó és ÁFA köteles. A részeletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedésekben.

NEHÉZ RAKOMÁNYOKHOZ

Jelentős rakodókapacitás

A legfőbb kritériumok:

 • Hasznos teherbírás akár1000 kg-ig*
 • Túlterheltség- jelző (2019 második negyedévétől rendelhető)Túltöltés-jelző*
 • Raktér csomag*
 • A raktér két EUR raklap befogadására képes

Ajánlott változat: EMELT TERHELHETŐSÉGŰ L1 VÁLTOZAT

*változattól függően opció

MÉG TÖBB HELY

Terjedelmes rakományokhoz

A legfőbb kritériumok

 • Hasznos térfogat: 3.9 m³-ig
 • Hasznos hosszúság: 2.15m-ig
 • 3 személyes kabin moduláris Multi-flex üléspaddal*
 • Surround Rear Vision*
 • Túlterheltség-jelző (2019 második negyedévétől rendelhető)

Ajánlott változat: HOSSZÚ, L2-ES VÁLTOZAT

* Változattól függően opció.

PEUGEOT i-COCKPIT®

A PEUGEOT i-COCKPIT® alapelemei a stabilabb fogású, jobb kormányozhatóságot biztosító kisméretű kormány, a magasra helyezett műszeregység, mely a legfontosabb adatokat közvetlenül a vezető látómezejében jeleníti meg, és a műszerfal közepén elhelyezett és a vezető felé fordított 8” kapacitív érintőképernyő i, melyről közvetlenül vezérelhetők a legfontosabb funkciók.

SURROUND REAR VISION* - TÖKÉLETESEN BELÁTHATÓ KÖRNYEZET

Az új PEUGEOT PARTNER-rel Ön elsőként élvezheti az egyedülálló újítást, a holtterek belátására speciális kamerákat alkalmazó a Surround Rear Vision-t. Ez az értékes vezetéssegítő funkció a gépjármű külső környezetéről nyújt tájékoztatást, és a gépjármű minden pontján optimális láthatóságot biztosít, ami jelentősen megkönnyíti a vezetést és a manőverezést. Az új PEUGEOT PARTNER két kamerával van felszerelve: az egyik az utasoldali visszapillantó tükör talpába, a másik a lemezelt hátsó ajtó felső részébe van beépítve.

*felszereltségtől függöen opció vagy nem rendelhető

TÚLTERHELTSÉG-JELZŐ

A kishaszongépjárművek piacán eddig teljesen ismeretlen túlterhelésjelző az új PEUGEOT PARTNER-nél opcionálisan rendelhető. A rendkívül innovatív fedélzeti technológia jóvoltából a gépjármű terhelésének mérése a motor indításakor automatikusan történik, és az engedélyezett érték túllépésére a műszerfalon megjelenő üzenet figyelmeztet. Így kiküszöbölhetők a gépjármű megváltozott viselkedéséből adódó olyan problémák, mint a defekt, a gumiabroncsok idő előtti kopása vagy a megnövekedett fogyasztás.

*2019 második negyedévétől rendelhető

ÚJ PEUGEOT PARTNER: AZ IGÉNYEI SZERINT

A haszongépjármű, amely már bizonyított.

ASPHALT

Az új PEUGEOT Partner Asphalt változata azoknak készült, akik sokat vannak úton, és elsősorban kényelemre és biztonságra vágynak. A szériában kínált újdonság, a Surround Rear Vision kamerarendszer jóvoltából jóval kevesebb a holttér. Nem is beszélve a parkolást megkönnyítő elektromos rögzítőféről, 8” kapacitív érintőképernyőrőli , amely igénye esetén, opcionálisan kiegészíthető PEUGEOT 3D navigációs rendszerrel. A vezetés kényelmét tovább növelheti az adaptív tempomat (Stop funkcióval, és EAT8 automata sebességváltóval) és az automatikus fényszóró és ablaktörlő kapcsolás.

GRIP

A Grip változat nehéz terepen és olyan helyzetekben ideális, amikor hosszú, nehéz rakományt és egyben három személyt kell szállítani. Ezt az alapból strapabíró változatot a megemelt hasmagasság illetve a motorvédő lemez és az Advanced Grip Control lejtmenet-szabályozóval teszik különlegessé. ez a robosztus modell a Mud & Snow gumiabroncsokkal szerelt nagy kerekek biztosítják a megfelelő tapadást. A hasznos teher változattól függően – L1 és L2-es karosszéria esetén egyaránt – 650 kg és 1000 kg között mozog, és ezzel a kategória egyik legjobbja. A rakodáshoz a rakteret LED-es világítás*, közepes méretű rakományokhoz rögzítőgyűrű és 220V-os csatlakozó* is segíti. A kishaszongépjárművek piacán eddig teljesen ismeretlen túlterhelésjelző az új PEUGEOT PARTNER-nél opcionálisan rendelhető.

*opció

DUPLAKABINOS VÁLTOZAT*

Az új PEUGEOT PARTNER duplakabinos verzió moduláris ülésrendszerének köszönhetően, akár 5 személy befogadására is alkalmas. Az új PEUGEOT RIFTER-től örökölt kényelmes üléspad rekordméretű térdteret biztosít.
A szegmensben egyedülálló módon a raktér növelése érdekében a második sor teljes egészében elrejthető, az első utasülés lehajtásával pedig akár 3,44 m hosszú tárgyak is kényelmesen szállíthatók. A hasznos térfogat ebben az esetben a kialakításról függően 1,8 m³ és 4m³ között mozog.

* 2020 negyedik negyedévétől lesz rendelhető. Magyarországon hivatalosan nem forgalmazott változat. Az adózási szabályok alapján 8703 VTSZ alá kerül besorolásra, így regisztrációs adó és ÁFA köteles. A részeletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedésekben.

A BIZONYÍTOTT KISHASZONGÉPJÁRMŰ

A felhasználók alapvető szükségletei vezérelték az új Peugeot Partner tervezési folyamatát: a maximális funkcionalitás és a tartósság.

A HATÉKONYSÁG MINTAKÉPE

A szektor legjobbjaival együtt a Multi-Flex ülésekkel felszerelt HOSSZÚ, L2-es karosszéria maximális hasznos hossza 3,44 méter. Még a RÖVID, L1-es karosszéria esetén is a raktér 2 EUR raklap befogadására képes, így a raktérfogata 4,44 m³-re emelkedik a HOSSZÚ változatoknál.

Az új PEUGEOT PARTNER a márka legfrissebb modelljeiről ismert EMP2 platformra épült. A jól bevált padlólemez rövidebb túlnyúlásokat és manőverezésnél ideális kisebb fordulókört tett lehetővé: a járdaszegélyek közötti fordulási kör átmérője sztenderd változatnál mindössze 10,82 m, a hosszú változatnál 11,43 m.

A hasznos teher változattól függően – L1 és L2-es karosszéria esetén egyaránt – 650 kg és 1000 kg között mozog, így ezzel a kategória egyik legjobbja.

A raktér csomag erősebb fényű raktérvilágítást* és 10 db rögzítőgyűrűt* foglal magában

Szakadásmentes biztosítóháló használatával megakadályozható, hogy a hosszú rakodónyíláson keresztül a betöltött tárgyak a vezető felé mozduljanak.

*opció

MINŐSÉGI RÉSZLETEK - KÉNYELEM

Az új PEUGEOT PARTNER hosszú változata most először gyárilag kialakított duplakabinos* verzióban is rendelkezésre áll, így akár 5 személy befogadására is alkalmas. Az új PEUGEOT RIFTER-től örökölt kényelmes üléspad rekordméretű térdteret biztosít. A szegmensben egyedülálló módon a raktér növelése érdekében a második sor teljes egészében elrejthető, az első utasülés lehajtásával pedig akár 3,44 m hosszú tárgyak is kényelmesen szállíthatók. A hasznos térfogat ebben az esetben a kialakításról függően 1,8 m³ és 4m³ között mozog.

A magas rakományok az oldalsó ülések felhajtásával és összecsukásával szállíthatók, hogy az oldalsó üléstámlát felemelik és összecsukják az ülés háttámlájára. A központi ülés alatti tárolórekesz egy lakattal rögzíthető.

A multifunkcionális tárolórekeszek könnyen hozzáférhetőek csakúgy, mint az alsó és a felső kesztyűtartó. A 220 V-os csatlkozó i lehetővé teszi, hogy akár hordozható számítógépet is feltölthessen.

A raktér csomag erősebb fényű raktérvilágítást és 10 db rögzítőgyűrűt foglal magában. i

A hozzáférhetőség két oldalsó tolóajtóval maximalizálható (opcióként). A hátsó ajtók (2/3 - 1/3) 180 fokosra nyithatóak a könnyebb rakodás érdekében.

MI AZ ÁTLAGOS FOGYASZTÁSI ADATA AZ * ÚJ PARTNERNEK?

NEDC:
BlueHDi 75 Euro 6.1
vegyes fogyasztás: 4,3-4,4 l/100 km
Vegyes CO₂: 111-114 g/km

BlueHDI 100 S&S Euro 6.1
vegyes fogyasztás: 4,2-4,6 l/100 km
Vegyes CO₂: 109-119 g/km

BlueHDI 130 S&S Euro 6.2
vegyes fogyasztás: 4,4-4,5 l/100 km
Vegyes CO₂: 113-119 g/km

WLTP
BlueHDI 130 S&S Euro 6.2
vegyes fogyasztás: 5,555-6,514 l/100 km
Vegyes CO₂: 112,74-125,9 g/km

1 Jelen finanszírozási ajánlat 2021.07.15-től visszavonásig, új Peugeot Partner, új Peugeot Expert, új Peugeot Boxer modellek készletről történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A feltüntetett ajánlat más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható. A kép illusztráció. A finanszírozás kizárólag belföldi vállalkozások számára elérhető forint alapú, változó vagy fix kamatozású, zárt- vagy nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban, amelyhez kötelező teljes körű casco biztosítást kötni bármely belföldi székhelyű biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó. A konstrukcióban a minimális finanszírozott összeg 1 millió forint. Változó kamatozás esetén a Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű és Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetőek a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Fix kamatozás esetén a futamidő során a havi törlesztőrészletek mértéke nem változik A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként jár el.

* Minden 2020. 02. 24. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Peugeot Partner, Expert vagy Boxer tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első üzembe helyezésétől számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta2 kategóriára nem vonatkozik. A CarGarantie Promóciós Economy garancia a felár ellenében választható 2+2 év / 300 000 km Motor, Váltó, Turbó garancia megvásárlása esetén nem vehető igénybe, a kétféle garanciaszerződés nem kumulálható. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért keresse fel a www.peugeot.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

**Az új Peugeot Partner Furgon megnyerte a Nemzetközi Év Haszonjárműve 2019 díjat (International Van of the Year 2019).

A Peugeot Partner Furgon NEDC átlagfogyasztása: 3,9–4,9 l/100 km, vegyes CO₂-kibocsátása: 109–119 g/km.
A Peugeot Partner Furgon WLTP Euro 6.2 átlagfogyasztása: 4,822–7,127 l/100 km, vegyes CO₂-kibocsátása: 112,74–125,9 g/km.

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

↑ Ugrás az oldal tetejére