Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

@ Contact

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

Search

ÉRDEKLI A PEUGEOT e-RIFTER?

Az új PEUGEOT e-Rifter egy vérbeli családi autó, amit tágas, modern utastérnek és erőteljes kiállásának köszönhet. Fedezze fel az e-mobilitás előnyeit a 100% elektromos hajtású e-Rifter segítségével.

ELŐNYÖK

STÍLUS VÁROSBAN ÉS AZON KÍVÜL

 • 280 kilométer hatótávolság (WLTP)
 • 0 gramm CO₂ kibocsátás
 • 30 perc alatt újratölthető az akkumulátor 80%-ra i

AZ AUTÓZÁS ÚJ DIMENZIÓJA

A 100%-ban elektromos vezetés új élményeket kínál:

 • Egyenletes, rángatásoktól mentes utazás
 • Határozott gyorsítás az azonnal rendelkezésre álló nyomaték miatt
 • Csendes működés

MEGTAKARÍTÁS

Használja ki a következő előnyöket:

 • Állami támogatás a vásárláskor1
 • Alacsonyabb üzemanyagköltség
 • Kisebb üzemeltetési költség, a kevesebb karbantartás miatt
 • Zöld rendszám előnyei
 • ECO módban nagyobb hatótávolság érhető el

EGYSZERŰ HASZNÁLAT

 • Az elektromos autózás több szempontból is megkönnyíti az életét; Gyors és magától értetődő feltöltés és többféle töltési megoldás is elérhető.
 • Irányítsa a töltést és az utastér hőmérsékletének előkészítését és további funkciókat a MyPeugeot alkalmazás segítségével.

FELISMERHETŐ PEUGEOT STÍLUS

Az új 100%-ban elektromos PEUGEOT e-RIFTER egyszerre elegáns és robusztus kialakításával a variálhatóság mintaképe. A magas és rövid motorháztetőnek, valamint a megemelt hasmagasságnak köszönhetően a modell SUV-s stílusjegyeket hordoz, miközben kényelmesen vezethető a városban.

FELTŰNŐ KARAKTER

Az új PEUGEOT e-RIFTER azonnal felismerhető az elegáns megjelenéséről, melyet a hátfalon megjelenő "e-Rifter" felirat és a bal hátsó sárvédőre szerelt töltőnyílás tesz teljessé.

A PEUGEOT e-RIFTER megtartotta masszív, kompakt kialakítását. A magas és rövid motorháztető, az ideális tengelytáv és a megemelt hasmagasság mind hozzájárul a modell harmonikus megjelenéséhez, melyet a 17"-osi kerekek és az oldalsó és hátsó betétek tesznek teljessé.

PEUGEOT I-COCKPIT®

A PEUGEOT i-Cockpit® fejlődésének köszönhetően már két kijelzőt tartalmaz, melyek a tisztán elektromos meghajtáshoz szükséges információkat jelenítik meg.

Az alapáras analóg műszercsoport a következő elemekkel szereltük fel:

 • Fogyasztásmérő, mely az aktuális energiafelhasználást méri (ECO, ideális fogyasztás vagy POWER, nagyobb teljesítmény) vagy a visszatáplálás mértékét (CHARGE)
 • A kiegészítő rendszerek (fűtés, légkondicináló) fogyasztását mérő kijelző
 • Az akkumulátor tölöttségét jelző műszer
 • Színes kijelző, mely az energiaáramlást, a töltést (valós idejű vagy késleltetett), a fedélzeti kompjútert és a hatótávot mutatja.

10"-OS HD FELBONTÁSÚ KIJELZŐ

Opcióként digitális műszeregységet is választhat az egyterűek piacán elsőként. A 10"-os HD felbontású kijelző tökéletesen illeszkedik a műszerfalba.

Az információk megjelenítéséhez a PEUGEOT legújabb grafikai elemeit használjuk, így teljesen személyre szabhatja a kijelzőt. Ezeket a kormányra helyezett gombbal tudja változtatni, így a képernyőn megjelenhet a navigációs térkép, az elektromos hajtás állapotjelzője vagy akár a vezetéstámogató rendszerek információi is.

ELEKTROMOS MENÜ

A nagyméretű 10"-os érintőképernyőni elérheti az "Elektromos" menüt, ahol:

 • követheti az energiaáramlást
 • megnézheti a fogyasztási statisztikákat
 • időzítheti a töltési folyamatot

Továbbá kihasználhatja a Mirror Screeni képernyőtükrözés előnyeit a kompatibilis applikációk segítségével.

E-TOGGLE

Az új "e-Toggle" irányválasztó segítségével könnyen kapcsolhatja a különböző fokozatokat. A középső konzolon aktiválhatja a "Brake" üzemmódot, mely fokozott fékerőt és több energia visszatermelést biztosít a gázpedál felengedésével párhuzamosan.

Továbbá válaszhat három üzemmód közül is: ECO, NORMAL és POWERi A szériafelszereltség része az automatikusan működő elektromos kézifék, mellyel még kényelmesebbé válik a napi használat. A praktikumot pedig az indukciós töltőveli szerelt telefontartó erősíti.

INTELLIGENCIA A NAGYOBB KÉNYELEMÉRT

Az új e-RIFTER egyterű 5 és 7 személyes kivitelben érhető el, melyet igényei szerint standard (4.40 m) vagy hosszú (4.75 m) tengelytávú kivitelben is kérhet. Csomagtere az ülések kiszerelésével vagy előrehajtásával egyszerűen variálható, és akár 4 000 literes is leheti.

ELEKTROMOS MOTOR

A 100 kW-os (136 LE) motornak és a 0 km/h-tól rendelkezésre álló 260 Nm nyomatéknak köszönhetően a teljes csönd és kényelem mellett intenzív vezetési élményre számíthat.

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ AKKUMULÁTOR

Az elektromos PEUGEOT e-Rifter hajtáslánca egy nagyfeszültségű 50 kWh kapacitású akkumulátorra épül, mely 280 kmi WLTP hatótávot biztosít, miközben az utastér helykínálata és a csomagtartó mérete sem csökkent. Az akkumulátorra 8 évre vagy 160 000 km-re szóló garanciát nyújtunk, 70% töltőkapacitás erejéig.

HATÓTÁV ÉS TÖLTÉS

A lítium-ion akkumulátor által biztosított tisztán elektromos maximális hatótávolság a PEUGEOT e-Rifter esetén 280 km (WLTPi mérés szerint)
A WLTP mérés pontosabb és valósabb képet nyújt a megtehető hatótávolságról a felhasználók számára.

MILYEN TÉNYEZŐK BEFOLYÁSOLJÁK A HATÓTÁVOT

 • SEBESSÉG
  Folyamatos 130 km/h mellett a tisztán elektromos hatótávolság a WLTP által megadott érték felére esik.

 • KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLET
  A hatótávolságban 35% különbség is lehet tavasszal és télen. Ha az autó csatlakozik a hálózathoz, akkor az utastér előmelegítése vagy előhűtése az egyik leghatékonyabb mód a hatótáv növelésére.

 • VEZETÉSI STÍLUS
  Tudatos vezetés az elektromos autók esetén: Kerülje az erőteljes gázadást és használja a rekuperatív fékezést, amivel a hatótávolságot 15%-kal tudja növelni.

 • TERHELÉS
  Az utasok száma és a csomagok mennyisége csökkentik a megtehető hatótávolsgot.

GYORS & EGYSZERŰ TÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

öbbféle töltési lehetőség áll rendelkezésére, hogy kihasználhassa az új PEUGEOT e-Rifter teljes hatótávolságát. Kétféle fedélzeti töltő érhető el: alapáron egy 7.4 kW-os egyfázisú töltő, míg opciósan 11 kW teljesítményű háromfázisú töltő választható.

OTTHONI ÉS MUNKAHELYI TÖLTÉS

A PEUGEOT e-Rifter az autóhoz kapott standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról vagy – a teljes feltöltést 15 óra alatt biztosító – megerősített csatlakozóról tölthető fel.

Autóját gyorsabban is feltöltheti a speciális fali töltőegységről: a 7,4 kW-os Wallbox segítségéve a teljes feltöltés mindössze 7 óra 30 percet vesz igénybe.

NYILVÁNOS TÖLTŐPONTOK

Az akkumulátor aktív folyadékhűtésének köszönhetően lehetőség van 100 kW-os töltők használatára, így 30 perci alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el.

3 VEZETÉSI ÜZEMMÓD

A különböző vezetési módoknak köszönhetően a vezető igényeihez és a menetkörülményekhez lehet igazítani a vezetési paramétereket:

 • Eco (60 kW, 180 Nm): használatával csökkenthető a fogyasztás és növelhető a megtehető hatótávolság.
 • Normál (80 kW, 210 Nm): optimális a mindennapos használathoz
 • Power (100 kW, 260 Nm): növeli a a teljesítményt, amikor többen ülnek az autóban vagy nehéz tárgyakat szállít

FÉKEZÉSI MÓDOK

A vezető a „Brake” funkció (motorfék) aktiválásával a fékpedál lenyomása nélkül is le tudja lassítani a gépjárművet úgy, hogy közben az akkumulátort is tölti.

 • Mérsékelt: a belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez hasonló élménnyel
 • Fokozott: egypedálos üzem, amikor a gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.

MYPEUGEOT® ALKALMAZÁS

A MyPeugeot®i alkalmazással bárhol és bármikor megtekintheti a következő információkat:

 • Hatótávolság
 • A töltés előrehaladása
 • Fogyasztási statisztikák

Az alkalmazáson keresztül a gépjármű bizonyos funkciói távolról is irányíthatók:

 • A töltés indítása, leállítása és programozása,
 • Az utastér előfűtésének vagy -hűtésének beállítása: Ez a funkció lehetővé teszi a fűtés vagy a légkondicionáló beprogramozását a megfelelő utastéri hőmérséklet elérése érdekében, és ha mindez töltés közben történik, az akkumulátor is később merül le.

1 A kormányzati „E-AUTO-2021/ lakossági” kódszámú elektromos autó pályázat útján elérhető állami támogatás mértéke 5 személyes tisztán elektromos gépjárműnél 1 000 000 Ft és 12 000 000 Ft közötti bruttó vételár esetén a vásárlás időpontjában érvényes bruttó vételár maximum 50%-a, de legfeljebb 2 500 000 Ft, míg 12 000 001 Ft és 15 000 000 Ft közötti bruttó vételár esetén annak maximum 12,5%-a, de legfeljebb 1 500 000 Ft. 15 000 000 Ft feletti bruttó vételár esetén állami támogatás nem vehető igénybe. A támogatás pályázat útján vehető igénybe és azt az Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézménye, az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. bírálja el. A pályázat eredményéért nem vállalunk felelősséget. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekért keresse fel az IFKA weboldalát, illetve keresse a Peugeot-márkakereskedéseket. Jelen ajánlat a pályázati értékhatárnak megfelelő új elektromos Peugeot modellek esetén, gyártásba leadott és visszaigazolt vagy készletről történő megrendelésekre érvényes.

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

↑ Ugrás az oldal tetejére