Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

@ Contact

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

Search

Érdekli a Peugeot 5008 SUV?

Új PEUGEOT 5008 SUV - 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

DESIGN

ÚJ DIMENZIÓK

Az új PEUGEOT 5008 SUV modern sziluettje első pillantásra rabul ejt. A sportos megjelenésű, megemelt karosszéria, az elegáns felnikkel ellátott nagy kerekek, a jármű profilját uraló krómdíszítés, az alumínium tetőrudaki és a Fekete Gyémánt (Black Diamond) tetői rafinált módon hangsúlyozza a jármű impozáns méreteit.

ORRKIALAKÍTÁS

A hűtőrács finom krómbordái és a függőleges kiképzésű, nagy légbeömlőkkel díszített orr-rész még tovább fokozza az új PEUGEOT 5008 SUV ragadozójellegét.

HÁTSÓ NÉZET

Hátul az áramvonalas kiképzésű döntött szélvédő is a sportos karaktert erősíti. A karosszéria fekete csíkjába illeszkedő, éjjel-nappal világító, három karmot formázó fénydiódás lámpák az új PEUGEOT 5008 SUV egyedi stílusának ékes bizonyítékai.

ELSŐ LÁMPATEST

Az első lámpatestek és a kissé ívelt formájú fényszórók átható tekintetet kölcsönöznek az autónak.

KIDOLGOZOTT RÉSZLETEK

Kimagasló minőségű anyagok, króm részletek, bőr és nemes textilek... A belső tér gazdagsága és modernitása új szintre emeli az utazás élményét.

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

Élvezze a hatalmas panoráma napfénytetőni és a nagy üvegfelületeken beáradó fényt, és süppedjen bele a többpontos masszázsrendszerreli kényeztető ülésekbe.

VEZETŐHELY

INTUITÍV PEUGEOT I-COCPIT®

Az új Peugeot i-Cockpit® high-tech világa a jövőbe repíti. A személyre szabható, magasra helyezett digitális műszercsoport , a 8 colos, kapacitív típusú érintőképernyői, a puha színbőr borítású kompakt kormánykerékbe épített kezelőszervek, csakúgy mint a kormányról is vezérelhető automata sebességváltó, teljesen magától értetődő, mégis intenzív vezetési élményt biztosít.

KORLÁTLAN ONLINE KAPCSOLATTARTÁS

A Mirror Screen funkciónak köszönhetően mobiltelefonja képernyőjét kivetítheti a 8 colos érintőképernyőre, és ezen
keresztül használhatja az Apple CarPlayTM, a MirrorLink®, illetve az Android Auto* kompatibilis alkalmazásokati.
A mobiltelefon vezeték nélküli feltölthető.

TÖKÉLETES HANGZÁS

Kedvenc zeneszámait a a legtökéletesebb minőségben hallgathatja bmeg a PEUGEOT 5008 SUV fedélzetén. Erre garancia a - Premium FOCAL® HIFI rendszeri, a francia hangminőség magasiskolája. A rendszer 10 beépített hangszórón át sugározza kedvenc felvételeit.

ÉBREDŐ ÉRZÉKEK

Melegséget és ihletettséget sugall a legnemesebb anyagokból (bőr, króm)i kialakított, modern és elegáns belső tér.
Tegye egyedivé az utastér hangulatát a Peugeot i-Cockpit® Amplifyi funkcióval: állítsa be a hangulatvilágítás fényerejét és a képernyők színét, és válasszon a beépített illatosítóhoz kínált háromféle illat közül.

MOTOROK

PURETECH: HATÉKONYSÁG

3 különböző többszörösen is az év motorjának választott PureTech motorral választható, melyek még jobb vezetési élményt és teljesítményt nyújtanak:

• 1,2L PureTech 130 S&S BVM6 manuális sebességváltóval
• 1,2L PureTech 130 S&S EAT8 automata sebességváltóval
• 1,6L PureTech 180 S&S EAT8 automata sebességváltóval

BLUEHDi: EXKLUZÍV TECHNOLÓGIA

A Peugeot a motorfejlesztés legjavát kínálja az új PEUGEOT 5008 SUV modellben.
A BlueHDi motorokat AdBlue® és a PEUGEOT által fejlesztett SCRi technológiával szereltük fel, hogy növeljük a teljesítményt és csökkentsük a károsanyag-kibocsátást. Az elérhető motorok:

• 1,5L BlueHDi 130 S&S BVM6 manuális váltóval
• 1,5L BlueHDi 130 S&S EAT8 automata váltóval
• 2,0L BlueHDi 180 S&S EAT8 automata váltóval

EAT8 AUTOMATA VÁLTÓ

A 8 fokozatú automata váltó csökkenti a fogyasztást és fokozza a vezetés élményét. A Quickshift technológia előnye, hogy gyors és észrevétlen fokozatváltás mellett, szükség esetén akár több fokozat tud ugrani.

Hatásfoka (energetikai hatékonysága) szinte azonos a manuális sebességváltóval, mert csökkentett belső súrlódása van és a csúsztatások elkerülése érdekében szükség esetén bármikor áthidalható a nyomatékváltó.

BVM6 MANUÁLIS SEBESSÉGVÁLTÓ

A következő motorokhoz hagyományos kézi kapcsolású sebességváltót is választhat:

  • 1,2L PureTech 130 LE
  • 1,5L BlueHDi 130 LE

TECHNOLÓGIA

BIZTONSÁGI ÉS VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

A PEUGEOT 5008 SUV kínálatában a márka legújabb generációs vezetéssegítő rendszereii is megtalálhatók, melyek amellett, hogy növelik a biztonságot, a parkolási manőverek során is jó szolgálatot tesznek, és segítenek a környezet és az útviszonyok jobb feltérképezésében.

AUTOMATIKUS VÉSZFÉKEZŐ ÉS ÜTKÖZÉSRE FIGYELMEZTETŐ

Az automatikus vészfékező és ütközésre figyelmeztető rendszer felismeri az úton a mozgó vagy álló járműveket valamint a gyalogosokat, és a vezető beavatkozása nélkül segít elkerülni vagy csökkenteni az ütközés súlyosságát.

SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

A rendszer kamera segítségével figyeli a felfestéseket, és ha az autó elhagyná a sávját, akkor hangjelzéssel figyelmeztet vagy szükség esetén a szervokormány finom kormánymozdulatokkal segíti, hogy a sávban maradjon.

PIHENŐIDŐ FIGYELMEZTETÉS

Az autó mozgása alapján figyeli a sofőr aktivitását és különböző vizuális és egyre hangosabb audió jelekkel figyelmezteti vezetőt a pihenőidő szükségességérei

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

A rendszer automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között a forgalom és a fényviszonyok alapjáni.

SEBESSÉGKORLÁTOZÁST FELISMERŐ RENDSZER

Ez a technológia felismeri a sebességkorlátozó táblákat és megjeleníti a műszeregységben. Emellett a navigációs rendszer információit is megjeleníti a nagyobb biztonság érdekében.

ADAPTÍV TÁVOLSÁGTARTÓ TEMPOMAT STOP FUNKCIÓVAL

Radar segítségével felismeri az előttünk haladó autókat és automatikusan tartja az előre beállított távolságot fékezéssel vagy gyorsítással. Szükség esetén teljesen állóra tudja fékezni az autót (automata váltó esetén).

GRIP CONTROL

Az Advanced Grip Control kipörgésgátlóvali és a stílusos, 18"-os könnyűfém felnikre szerelt „Mud & Snow” gumiabroncsokkali a legnehezebb terepnek is bátran nekivághat.
Elég egy apró állítás a középkonzolon elhelyezett forgókapcsolón, és az új PEUGEOT 5008 SUV-ja a rossz tapadási feltételekhez is készséggel alkalmazkodik.

VARIÁLHATÓSÁG

A külön-külön állítható, három egyenértékű hátsó ülésnek és a – két elrejthető, illetve kivehető ülésbőli álló – harmadik üléssornak köszönhetően minden utas kényelmesen elfér.

A PEUGEOT 5008 SUV tágas és ötletes belső tere a legkülönfélébb helyzetekhez is alkalmazkodik; köszönhetően a sokféle kiegészítőnek (csatlakozók, csomagtérelválasztó, lehajtható asztalkák, akasztók, pohártartók stb.) és az utastérben kialakított változatos rakodóhelyeknek (össztérfogatuk eléri a 38 litert).

KÉZNÉLKÜLI CSOMAGTÉRAJTÓ

Elég egy láblendítés a hátsó lökhárító alá, és már nyílik is a szabad kezes csomagtérajtói, ahol alacsony csomagtérküszöb, 780 litert i is elérő raktérfogat várja. Sőt, akár 3,20 m hosszú tárgyakat is szállíthat lehajtott első ülések esetén.

* Minden 2019. január 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített ÚJ Peugeot 5008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Kapcsolat

Kapcsolat

Jelentkezés tesztvezetésre

Jelentkezés tesztvezetésre

Kérjen ajánlatot

Kérjen ajánlatot!

Szerviz bejelentkezés

Szerviz bejelentkezés

Hírlevél

Hírlevél

↑ Ugrás az oldal tetejére