GUMIHOTEL ÉS GUMICSERE A PEUGEOT SAJÓNÁL

A Peugeot Sajó Gumihotel megnyitotta kapuit!

Hozza el autóját miskolci szervizünkbe, ahol kerékcsere után régi gumijai 5 csillagos körülmények közt pihenhetnek a következő szezonig!

KINEK AJÁNLJUK A GUMIHOTELT?

El tudja képzelni, hogy gumicsere után nem kell hazavinnie régi kerekeit? Nincs piszok, nincs cipekedés? Nem kell bajlódni a tárolásukkal, helyet szorítani a gumiknak a garázsban vagy az erkélyen, pincében?

Ha megtetszett a gondolat, akkor Gumihotel szolgáltatásunk Önnek lett tervezve!

A maximális kényelemért válassza a Peugeot Sajó Gumihotel Gold DELUXE csomagját; így kerékcsere után abroncsait azonnal átjelentkeztetjük hotelünkbe, ahol gondoskodunk megfelelő tisztításukról, karbantartásukról és a feltöltődéshez szükséges körülményekről!

peugeot sajó gumihotel

PEUGEOT SAJÓ GUMIHOTEL

Sokkal több, mint tárolás

Az autógumik élettartama szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogyan és hol tároljuk azokat. A nem megfelelő körülmények, legyen szó akár a páratartalomról, a fényviszonyokról vagy a hőmérsékletről, mind rongálják a gumi anyagösszetételét, ami nemcsak anyagi károkhoz vezet, de balesetveszélyes is lehet.

A Peugeot Sajó Gumihotelben olyan komplex szolgáltatást kínálunk, mely nemcsak a gumik szakszerű és ideális körülmények közti tárolását, de a kerekek cseréjét, állapotfelmérését, ápolását és tisztítását, valamint biztonsági őrzését is magában foglalja.

Foglaljon helyet a Peugeot Sajó Gumihotelben!

PEUGEOT SAJÓ GUMIHOTEL ÉS GUMICSERE ÁRAINK

Szoba a gumihotelben, 1 évre: 8.990 Ft
Gumiabroncs átszerelése lemezfelni esetén: 11.990 Ft
Gumiabroncs átszerelés alufelni esetén: 13.990 Ft
Komplett kerékcsere: 4.990 Ft
Kerék centrírozás lemezfelni esetén: 7.900 Ft
Kerék centrírozás alufelni esetén: 9.900 Ft