Új Peugeot 3008

Karakteres városi terepjáró: Peugeot 3008, már hibrid hajtással is!

Peugeot_3008

Peugeot 3008

A karakteres Peugeot 3008 SUV modellünk a legújabb technológiákat kínálja. Ízlése szerint elérhető dízel, benzines és már Plug-In Hybrid hajtással is!

PRÉMIUM TECHNOLÓGIÁKKAL

Nyisson a Peugeot 3008 digitális világára, az új Peugeot i-Cockpit® vezetőhely elrendezéssel és rendszerrel, a személyre szabható digitális kijelzővel és egy 8 collos kapacitív érintőképernyővel.

Szerelje fel Peugeot 3008 modelljét kényelmi- és biztonsági technológiákkal:

Automatikus vészfékező és ütközésre figyelmeztetővel,
Sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel,
Pihenőidő figyelmeztetéssel,
Távolsági fényszóró asszisztenssel,
Táblafelismerő rendszerrel,
Adaptív távolságtartó tempomat stop funkcióval,
Drive Assist Plus rendszerrel és sok más extrával, egyes felszereltségi csomagokban!

KÉNYELEM MINDENKINEK

Nyisson a világra a Peugeot 3008 panoráma napfénytetőjével.

Az optimális komfort érdekében a Peugeot 3008-hoz fűthető és nyolc légpárnás masszázsrendszerrel ellátott üléseket is választhat.

Az Ön igényeire szabott ajánlattal és tesztvezetéssel várjuk kereskedésünkben!

Peugeot_3008
Peugeot_3008

Peugeot 3008 Hybrid

Fedezze fel a 3008 SUV plug-in hibrid motorral felszerelt változatát is!

A HYBRID4 (összkerék-meghajtás, 300 LE) és HYBRID (kétkerék-meghajtás, 225 LE) változatban is rendelkezésre álló SUV számos előnyt kínál.

A plug-in hibrid technológiának köszönhetően választhat a hagyományos és a 100%-ban elektromos meghajtás között. Tisztán elektromos üzemmódban új élményekben lehet része:

  • Elektromos üzemmódban WLTP szerinti 59 km-es hatótávr
  • Simább, gördülékenyebb működés, kevesebb vibráció
  • Azonnali gyorsulás a rögtön rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően
  • Csendes működés

Takarítson meg üzemanyagot, átlagosan 40%-ot spórolhat az új Peugeot 3008 Hybriddel! Emellett 8 évre vagy 160 000 km-re szóló garanciát is nyújtunk a nagyfeszültségű akkumulátorra 70% töltőkapacitás erejéig.

Takarítson meg időt, hiszen gyorstöltéssel már 2 óra alatt feltöltheti a Peugeot 3008 Hybrid akkumulátorát!

A sikeres Peugeot 3008 nemcsak külsejében, de exkluzív belső terével is elnyeri a tetszését: a Hybrid és Hybrid4 változatok ülései exkluzív Gréval-szürke Alcantara® kárpittal vannak bevonva.

Tudjon meg többet új Peugeot 3008 Hybrid modellünkről a Peugeot Sajónál!

Peugeot_3008_hybrid
Peugeot_3008_interior
Peugeot_3008_hybrid
* Minden 2019. január 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot 3008 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimumszerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. .