Műszeres állapotfelmérés – akciós szervizcsomagok

Műszeres állapotfelmérés – akciós szervizcsomagok

Tavaszi akciónkban nem csak új műszaki átvizsgálás csomagokkal várjuk, de az állapotfelmérés során feltárt kopások, hibák karbantartásához és javításához számos alkatrészcsaládból 15% kedvezményt biztosítunk a kontrollcsomagok mellé.

Szakszerű műszaki állapotfelmérés a Peugeot szakembereivel
Kontrollcsomagjainknak köszönhetően hozzáértő műszaki átvizsgálással ellenőriztetheti autója állapotát:

  • Fékrendszer kontrollcsomag – műszeres fékhatás méréssel: bruttó 11 900 Ft-ért1,3

Ne várja meg, míg a jármű féktárcsáinak és fékbetéteinek vastagsága eléri a kritikus pontot! Ellenőriztesse a jármű fékrendszerét! A  csomag ára műszeres fékhatásmérést is tartalmaz! Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű fékberendezéseit, és műszeres fékhatásméréssel ellenőrzik a fékek hatásfokát. A fékhatásmérés keretében ellenőrizik a kerekekre ható fékerőt, továbbá az első jobb és első bal kerekek-, végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget.

Ellenőriztesse a jármű fékrendszerét! Bármely autómárkához igénybe vehető!

Bármely autómárkához igénybe vehető!

  •  Futómű kontrollcsomag – műszeres lengéscsillapító méréssel: bruttó 11 900 Ft-ért1,3

A bizonytalan futómű nemcsak rontja a fékezés hatásfokát, de könnyen sodorhatja Önt és utasait balesetveszélyes helyzetbe. Ne kockáztasson! Szakembereink ellenőrzik gépjárműve futóművét és műszeres lengéscsillapítómérést is végeznek autóján.

Bármely autómárkához igénybe vehető!

  • Fékrendszer + futómű kontrollcsomag: bruttó 22 000 Ft-ért1,3

Vásárolja meg együttesen a két csomagot, és vegye igénybe a kedvezményes árat!

  • 150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag Peugeot gépjárművekhez: bruttó 32 400 Ft-ért1,2,3,4

Komplex műszaki átvizsgálásunkat Peugeot tulajdonosoknak ajánljuk használtautó-eladás vagy -vétel előtt, vagy használtautó beszámítást tartalmazó új autós ajánlathoz, illetve a már megvásárolt használtautó szakszerű állapotfelméréséhez is. A csomag tartalma:

– A műszeres fékrendszer- és futómű ellenőrzése, valamint a fékpadi fékhatásmérés és lengéscsillapítómérés mellett ellenőrizzük a berendezések tömítettségét, a folyadékszinteket és azok minőségét. Átvizsgáljuk a teljes karosszériát, a világítóberendezéseket is.
– A csomag keretében márkaspecifikus beavatkozásként műszerrel ellenőrizzük a FAP szűrő eltömődöttségét és az adalék mennyiségét, valamint diagnosztikai műszerünkkel megállapítjuk, hogy a gépjármű számítógépe tárol-e hibát.
– Több, mint 150 ponton vizsgáljuk át gépjárművét!

Amennyiben Ön más gépjárműmárkára szeretné a csomagot igénybe venni, úgy a márkaspecifikus ellenőrzési pontok miatt előzetesen érdeklődjön hivatalos márkaszervizünkben, hogy az Ön gépjárművére a kontrollcsomagot ki tudják-e szolgálni.

  • Értékbecslés kiegészítő szolgáltatás a 150 pontos átvizsgáláshoz: bruttó 9 900 Ft-ért5

Az értékbecslés alapja a márkakereskedés/márkaszerviz által használt szoftver rendelkezésére állásától és típusától függ, illetve az átvizsgálás során megállapítottak alapján kerül meghatározásra. Ez az érték egy becsült, körülbelüli érték, mely értékesítési pontonként, a kereslet-kínálat függvényében változhat.

 

És ez nem minden!

A piacon elsők között bevezetett digitális kényelmi szolgáltatásunk –  a VideoCheck szolgáltatás –  keretében a problémás területről videofilmes gépjárműdiagnosztikát kaphat a feltárt hiba javítására vonatkozó árajánlattal együtt, melyet saját döntése alapján egy gombnyomással elfogadhat, visszautasíthat avagy további információt is kérhet.

VideoCheck szolgáltatásnak köszönhetően Ön úgy dönthet a járműre adott karbantartási – javítási árajánlatról, mintha a szerelővel együtt közösen ellenőriznék az autóját.

 

KARBANTARTÁSI ÉS JAVÍTÁSI ALKATRÉRSZEK 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Ha fontos Önnek az autó kifogástalan működése, éljen most akciós karbantartási és javítási akciónkkal, melynek keretében a bármely műszaki átvizsgálás kontrolcsomagot megvásárló ügyfeleink számára akciós kedvezményt biztosítunk az átvizsgált rendszer működtetésével összefüggő alábbi alkatrészcsaládok árából.

Tavaszi akció – kontrollcsomagok mellé igénybevehető akciós alkatrész családok:

AKCIÓS FÉKALKATRÉSZEK* (csak a fékrendszer kontrollcsomag vagy a 150 pontos kontrollcsomag mellé vehető igénybe):

Gyári és Eurorepar Fékbetétek
Gyári és Eurorepar Féktárcsák
Gyári Fékdobok
Gyári Hátsó fékpofák
Eurorepar Hátsó fék szettek

AKCIÓS FUTÓMŰ ALKATRÉSZEK* (csak a futómű kontrollcsomag vagy a 150 pontos kontrollcsomag mellé vehető igénybe):

Gyári és Eurorepar Lengéscsillapítók
Gyári és Eurorepar Lengőkarok
Gyári Gömbfejek
Eurorepar Első kerékcsapágyak Peugeot-hoz
Eurorepar Lengőkarok Peugeot-hoz

AKCIÓS KLÍMAALKATRÉSZEK (csak a 150 pontos átvizsgálás csomag vagy a klímatisztítás csomag mellé vehető igyénybe):

Gyári és Eurorepar Pollenszűrők
Gyári Klímakondenzátorok
Gyári Klímakompresszorok
Gyári Radiátorok
Sustainera újragyártott Radiátorok**
Sustainera újragyártott Klímakompresszorok**

** Sustainera – gyári technológiával újragyártott alkatrészeink betétdíjasak. A betétdíjakról itt tájékozódhat. Betétdíj összege a Sustainera Radiátorra 40000 Ft, a Sustainera Klímakompresszor esetében nettó 100.000 Ft

JOGI MEGYJEGYZÉSEK

1. Szemrevételezéssel, megbontás nélkül végzett átvizsgálás, mely a nem műszeres ellenőrzés esetében az átvizsgálást végző szakember szakmai tapasztalatai és hozzáértése alapján megadott becsült értékeket állapít meg. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a gépjármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási lehetőségét! Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A csomag részletes tartalmát a „Műszeres állapotfelmérés szervizcsomagok“ táblázat tartalmazza. A szervizcsomag ára nem bontható, más akcióval, hűségprogrammal nem összevonható, és árából visszatérítés nem kérhető arra hivatkozva, ha a vizsgált autó felszereltsége/motorizációja okán/hiányában bizonyos ellenőrzések nem elvégezhetők, illetve akkor sem, ha a megrendelő bizonyos ellenőrzések elvégzésére nem tart igényt. A feltárt állapot alapján javasolt kiegészítő szervizbeavatkozások/mérések/vizsgálatok vagy az értékbecslés kiegészítő szolgáltatás csak külön megrendelés és külön díj ellenében rendelhető(k) meg, jelen csomag azok elvégzésére nem terjed ki. A tájékoztatás nem teljes körű. Az akciós csomagár visszavonásig érvényes a magyarországi hivatalos Peugeot márkaszervizekben.

2. Csak Peugeot gépjárművekhez igénybe vehető csomag. Amennyiben Ön más gépjárműmárkára szeretné a csomagot igénybe venni, úgy előtte érdeklődjön hivatalos márkaszervizünkben, hogy az Ön gépjárművére a kontrollcsomag igénybe vehető-e.

3. A mérési jegyzőkönyv az átvizsgálási adatlap elválaszthatatlan része.

4. A gépjármű komputereiből történő hibakiolvasás, mely arról tájékoztat, hogy tárolnak-e hibát a gépjármű komputerei? Hibafeltárást, bővebb diagnosztikát a csomagár nem tartalmaz.

5. Komplex állapotfelmérés nélkül az értékbecslés nem végezhető el, ezért az értékbecslés csak a 150 pontos komplex kontrollcsomag mellé vásárolható, annak kiegészítéseként, plusz díj ellenében.

* Az ajánlatok 2023. április 15-től 2023. június 15-ig vagy visszavonásig érvényesek a részt vevő, hivatalos magyarországi Peugeot márkaszervizekben. A tájékoztatás nem teljes körű, a kiegészítő kedvezményes ajánlatokat – melyek meghatározott alkatrészcsaládokra vonatkoznak – csak meghatározott kontrollcsomagot megvásárló ügyfeleink számára biztosítjuk. Az Eurorepar alkatrész a Peugeot gépjárműveket gyártó Stellantis konszern saját márkája, mely szinte valamennyi forgalomban lévő, +3 éves autóhoz választható, de nem minden egyes autótípushoz, a forgalmazással kapcsolatos részletekről márkaszervizeinkben tájékozódhat. A Sustainera márkanévvel forgalmazott gyári technológiával újragyárott környezettudatos autóalkatrészek minősége a gyári minőséggel megegyezik, de betétdíjas termék. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről márkaszervizeinkben kérhet tájékoztatást. A képek illusztrációk. Az ajánlatok más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, és nem bonthatók.

Akcióink