Műszaki vizsgáztatás AZONNAL MISKOLCON! Már 21.990 FT-ért!

Műszaki vizsgáztatás AZONNAL MISKOLCON! Már 21.990 FT-ért!

24.000 Ft helyett, most 21.990 Ft-ért!

Nagy nyitási akciónkban további 5000 Ft kedvezményt adunk a személyautó műszaki vizsgáztatás díjából. Ezt a kupont 2022. augusztus 31-ig válthatja be szervizünkben.*

  • Csak sikeres vizsga esetén kell kifizetnie a vizsgadíjat.
  • Rejtett költségek nélkül.
  • Tartalmazza a zöldkártyát is.
  • Az árban benne van egy ajándék mosás is.
  • Max. 1,5 óra alatt elkészül a vizsga.
  • Helyszínen történik a vizsga márkaszervízünkben.
  • Időpont egyeztetés szükséges.
  • Műszaki vizsga előfeltétele, hogy utólag sötétített ablakkal rendelkező gk. esetében a műbizonylat megléte és bemutatása szükséges.
Műszaki vizsga szgk.:   21.990 Ft
Műszaki vizsga tgk.:     23.990 Ft
Motorkerékpár vizsga:    7.990 Ft

Kérjük, időpont egyeztetésért hívjon minket.

*A Peugeot Sajó ajándék szervizszolgáltatásai a Peugeot Sajó márkaszervizben, a 2020. augusztus 31-ig – minimum bruttó 10.000 Ft értékben vásárolt szervizszolgáltatás (szerviz munkaóra és/vagy alkatrész beépítés) vagy a jelen weboldalon meghirdetett egységáras akciós szervizszolgáltatások mellé vehetők igénybe (átvizsgálás csomagok 4900 Ft vagy 5900 Ft értékben vagy a 8900 Ft-os klímatisztítás, 9900 Ft-os járműfertőtlenítés). A minimum összegbe nem számítanak bele a hatósági áras szervizszolgáltatások, garanciális javítások, a külön alkatrész- és/vagy tartozék vásárlás. Egy gépjárműre csak egyetlen alkalommal, és csak egyetlen ajándék szolgáltatás választható függetlenül attól, hogy az akciós időszak alatt hányszor tér vissza a jármű márkaszervizünkbe és/vagy mennyivel haladja meg a számla a minimális feltételként előírt 10000 Ft-ot . Az ajándék szolgáltatás a fizetős szolgáltatással egyidőben vagy legkésőbb 2022. augusztus 31-ig beváltható. Az ajándék szolgáltatás/kupon készpénzre, más kedvezményre nem átváltható, más kedvezménnyel, akcióval, hűségprogrammal össze nem vonható és csak arra a járműre vehető igénybe, amelyre a fizetős szolgáltatást igénybe vették. A műszaki vizsga kedvezmény csak személyautóra, de bármely olyan autómárkára igénybe vehető, melynek műszaki vizsgáztatása márkaszervizünk profiljába tartozik. Márkaszervizünk fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására.