PEUGEOT-VAL INDUL JÓL AZ ÚJ ÉV!

Indítsa az új évet egy új Peugeot modellel!

Évindító készletkisöprésünkön fantasztikus kedvezményekkel, szuper felszereltségű autókkal és gyors ügyintézéssel várjuk!

Böngésszen azonnal hazavihető modelljeink között!


PEUGEOT 208


PEUGEOT BOXER


PEUGEOT 2008


PEUGEOT 3008

Önt melyik modell érdekli?

Bővebb információért kattintson a képekre!

Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal, további ajánlatainkért pedig böngésszen raktárkészletünkben!

AZONNAL ELVIHETŐ PEUGEOT 208 MODELLEK!

A Peugeot 208 egy kiemelkedő menetdinamikájú csúcsragadozó, érzékien ívelt, letisztult formavilággal és elegáns napfénytetővel. Sportos karosszériáját a tekintélyparancsoló, hosszú motorháztető teszi igazán látványossá. Elérhető belső égésű motorokkal és hibrid hajtással is. Tekintse meg árvezető modellünket a gombra kattintva!

A Peugeot 208 vezetési élményét a PEUGEOT 3D i-Cockpit® teszi igazán teljessé. Intuitív, gyors és rendkívül simulékony vezetőhely, mely magába foglal egy magasra helyezett nagyméretű analóg műszeregységet, egy kisméretű multifunkciós kormánykereket és egy LCD kijelzőt. Moduláris kiképzésű platformja pedig nemcsak a hatékonyságnak tesz jót, a vezetési élmény intenzitását is fokozza.

AZONNAL ELVIHETŐ PEUGEOT 2008 MODELLEK!

A Peugeot 2008 áramvonalas kialakítású, mégis erőt sugárzó, kompakt SUV modell. Expresszív orr-része gyönyörűen kiemeli a Peugeot modellekre jellemző karmot formáló LED lámpákat. Elérhető belső égésű motorokkal és hibrid hajtással is. Tekintse meg árvezető modellünket a gombra kattintva!

Fejlett vezetéstámogató rendszerei, mint a holttér figyelő rendszer vagy az aktív sávtartó asszisztens gondoskodnak az optimális biztonságról.  PEUGEOT i-Cockpit® 3D rendszere mellett pedig olyan innovatív technológiákkal rendelkezik, mint a Mirror Screen és a vezeték nélküli telefontöltés, illetve a szabad kezes nyitás és indítás funkciók. Nagyteljesítményű és hatékony Euro 6 motorja pedig Stop&Start funkcióval lett ellátva.

AZONNAL ELVIHETŐ PEUGEOT 3008 MODELLEK!

A Peugeot 3008 SUV modell formabontó kiállással rendelkezik. Az új orr-rész karakteres kivitele már első látásra egy merész, határozott egyéniségről árulkodik. És ez még csak a külseje! Elérhető belső égésű motorokkal és hibrid hajtással is. Tekintse meg árvezető modellünket a gombra kattintva!

A továbbfejlesztett, ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit®-nak köszönhetően a PEUGEOT 3008 SUV-ot egyszerű és ösztönös vezetés, valamint fokozott kényelem és biztonság jellemzik. Elérhető belső égésű motorokkal, illetve hibrid hajtással is. Fürge, hatékony SUV, mely minden terepen megállja a helyét. Intelligens vezetéstámogató rendszerei, mint az automatikus vészfékező rendszer vagy a tolatókamera pedig biztosan segítségére lesznek a hétköznapokban!

AZONNAL ELVIHETŐ PEUGEOT BOXER MODELLEK!

A PEUGEOT Boxer frissített verziója elérhető úgy lett tervezve, hogy minél többféle vállalkozó igényt kielégítsen. Válasszon 8-17 m³ raktérméretű variációi között! Új generációs 2.2 BlueHDi motorjai garantálják a hatékony teljesítményt. Tekintse meg árvezető modellünket a linkre kattintva!

Adja meg az év eleji lendületet vállalkozásának a PEUGEOT Boxerrel! Teljesítménye eléri a  370 Nm/165 Le-t, ráadásul most 2+2 év kiterjesztett garanciát vállalunk a Motorra, a Váltóra és a Turbóra*! Csapjon le rá és vigye haza készletünkről kedvezményesen!

*A képek csak illusztrációk.
Az ajánlat a készlet erejéig vagy 2021.01.31-ig érvényes, részletekért keresse fel márkakereskedésünket!
** Minden 2020.08.12 után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére  új autóként értékesített Peugeot Boxer tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 300 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén  érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta2 kategóriára nem vonatkozik.  A CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia a felár nélkül választható 2+2 év / 200 000 km Economy  garancia megvásárlása esetén nem vehető igénybe, a kétféle garanciaszerződés nem kumulálható. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek keresse fel a www.peugeot.hu oldalt vagy érdeklődjön márkakereskedésünkél!