Akciós Peugeot modellek

Böngésszen Peugeot modelljeink között és találja meg az

Önhöz illő autót a Peugeot Sajónál.

Peugeot 2008

peugeot 2008

Örömteli vezetés, elegáns formaterv, megalkuvás nélküli minőség – ez a márka kötelezettségvállalása ügyfeleivel szemben, és ennek köszönhető az a leírhatatlan érzés is, amelyet minden PEUGEOT jármű kivált tulajdonosában.

A legnagyobb pontossággal és igényességgel megtervezett részleteknek köszönhetően a jármű még elegánsabb és funkcionálisabb lett. A három karmot formázó full LED-es fényszórók és a márkánál megszokott LED-es hátsó lámpák elöl-hátul modern, high-tech lámpatestekkel szolgálnak.

A tekintélyes és variálható csomagtartó, valamint a lehajtható hátsó üléspad jóvoltából a PEUGEOT 2008 kompakt SUV komoly rakodókapacitással büszkélkedhet. A csomagtartó csomagtérszőnyeg fölött mért térfogata az elektromos verziónál is változatlan.

Kérjen árajánlatot, vagy jelentkezzen tesztvezetésre online!

Peugeot 3008

Főbb felszereltségi elemek:

 • Automatikus vészfékező rendszer

 • Fűthető első ülések

 • Első és hátsó parkolóradar

 • Tolatókamera

 • Mirror Screen rendszer

 • Kulcs nélküli nyitás és indítás

 • Elektromosan behajtható tükrök LED-es fogadófénnyel

 • Peugeot Connect navigáció

 • Sötétített hátsó szélvédő és oldalüvegezés

narancssárga peugeot 3008

Piaci bevezetése óta a PEUGEOT 3008 SUV nemzetközi szinten több mint 62 rangos elismeréssel – köztük a nagy presztízsű európai “Év Autója” díjjal is – büszkélkedhet.

A 3008 SUV elsősorban dinamikus menettulajdonságaival, vonzó külsejével, felszereltségével és – a PEUGEOT i-Cockpit®-tal fémjelzett – belső terével váltotta ki az értékelő zsűrik elismerését szerte a világban.

Kérjen árajánlatot, vagy jelentkezzen tesztvezetésre online!

Az új Peugeot 208

Új Peugeot 208 az utcán

Megérkezett az új Peugeot 208

Az új PEUGEOT 208 alacsony építésű sportos karosszériája a hosszú motorháztetővel és érzékien ívelt formáival vonzza a tekintetet. A Black Diamond tetői, a fényes fekete kerékjárati ívek és ablakszegélyeki, valamint a díszbetétekkel ellátott gyémántcsiszolt keréktárcsáki még inkább kiemelik az autó letisztult, áramvonalas sziluettjét.

Fedezze fel a legújabb generációs PEUGEOT 3D i-Cockpit®-oti. Tapasztalja meg a gyors és intuitív vezetés élményét a központi kezelőszervekkel ellátott kompakt kormányi, a tetszés szerint konfigurálható 3D digitális műszeregységi, a nagy felbontású 10” érintőképernyői és a 7 billenőkapcsolói jóvoltából. A még modernebb megjelenés érdekében a 8 színből álló világításcsomagi segítségével a belső hangulatvilág is személyre szabható.

Az új 208 főbb extrái:

 • Elektronikus stabilitásvezérlés (ESC)
 • Blokkolásgátló (ABS)
 • Elektronikus fékerő elosztó (EBD)
 • Vészfékrásegítő (EBA)
 • Kipörgésgátló (ASR)
 • Dinamikus stabilitásszabályozó (DSC)
 • Vezető- és utasoldali légzsákok, oldallégzsákok, függönylégzsákok
 • Automata vészfékező rendszer, sávtartó asszisztens és táblafelismerő rendszer (sebességre figyelmeztető táblák)
 • Peugeot i-Cockpit vezetőhely: magasra helyezett nagyméretű analóg műszeregység, kisméretű multifunkciós kormánykerék, LCD kijelző
 • Manuális klímaberendezés
 • Automatikusan bekapcsolódó fényszórók
 • Távirányítós központi zár
 • Tempomat és sebességhatároló
 • Állítható magasságú vezetőülés

Kérjen árajánlatot, vagy jelentkezzen tesztvezetésre online!

Új Peugeot 208 már elektromos változatban is

Peugeot e-208

Az ellenállhatatlan e-208-ban minden megvan, amire vágyik. Az exkluzív  stílusjegyek kiemelik az autó modern technológiáját és megjelenését.

A PEUGEOT e-208 megjelenését kiemelik az „e” felirat, a dikroikus oroszlánembléma, a karosszéria színére fújt hűtőrács, a fényes fekete kerékjárati ívek és a jobb aerodinamikai jellemzőket biztosító 17” alumínium keréktárcsák.

Az új e-208 főbb tulajdonságai:

 • 340 Km hatótávolság (WLTP)
 • 30 perc töltési idő a 80%-os töltöttség eléréséhez
 • 0 g CO2 és más károsanyag kibocsátás
* Minden 2019. január 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. 
ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS
Tájékoztató jelleggel közölt becsült adatok, a hitelesítés folyamatban.
WLTP-értékek(1): WLTP üzemanyag-fogyasztás vegyes ciklusban: 4,2–5,9 l/100 km, alacsony sebességnél: 4,7–7,5 l/100 km, közepes sebességnél: 4–6 l/100 km, nagy sebességnél: 3,6–5,1 l/100 km, extra nagy sebességnél: 4,6–6 l/100 km WLTP – WLTP CO2-kibocsátás (vegyes): 109–134 g/km
(1) A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok a WLTP szabvány szerinti értékek (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-jétől az új gépjárművek típusjóváhagyása a könnyűgépjárművekre vonatkozó, világszinten összehangolt vizsgálati eljárás (WLTP) alapján történik, mely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. A WLTP eljárás teljes mértékben felváltja az új európai menetciklust (NEDC), amely a korábban alkalmazott vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az új európai menetciklusban mért értékeknél. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az egyes felszerelések, opciók és gumiabroncstípusok függvényében eltérők lehetnek. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! További információt országa PEUGEOT honlapján talál.
NEDC-értékek(2): NEDC üzemanyag-fogyasztás vegyes ciklusban: 3,2–4,7 l/100 km, országúton: 2,9–4,2 l/100 km, városban: 3,7–5,5 l/100 km – NEDC CO2-kibocsátás (vegyes): 85–107 g/km
(2) Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az új WLTP szabvány (az Európai Bizottság 2017/948 ajánlása) szerint kerültek megállapításra, majd a kapott adatokat az egyes gépjárművek összehasonlíthatósága érdekében átváltottuk NEDC-értékekre. Bővebb információért forduljon márkakereskedőjéhez! Az értékek nem veszik figyelembe a használati feltételeket, a vezetési stílust, a felszereléseket és az opciókat, és a gumiabroncs típusától függően is változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokról bővebb információt a márkakereskedésekben talál.

Peugeot 308

kék peugeot 308 parkol

Az új PEUGEOT 308 mostantól még karakteresebb külseje  első pillantásra magával ragad. határozott stílusát még inkább kiemelik az éjjel-nappal világító, jellegzetes full LED gondoskodik.

Az utastérben helyet foglalva merüljön el kedvére a PEUGEOT i-Cockpit® jól átgondolt, sajátos világában. Fedezze fel a megszokottnál agilisabb és ösztönösebb vezetés örömeit a kompakt kormánykerék, a szemmagasságban elhelyezett műszercsoport és az új, kapacitív típusú érintőképernyő segítségével.

Élvezze a gondtalan vezetés előnyeit a legújabb generációs vezetéssegítő rendszerek és a hangfelismerő funkcióval is ellátott 3D navigációs rendszer jóvoltából!  A maximális fedélzeti kényelem érdekében okostelefonját a Mirror Screen Triple Play funkció segítségével az érintőképernyőre csatlakoztathatja.

Főbb felszereltségi elemek:

 • ködfényszórók

 • fűthető ülések

 • tolatóradar

 • Mirror Screen rendszer

 • elektromosan behajtható tükrök

Kérjen árajánlatot, vagy jelentkezzen tesztvezetésre online!

peugeot 308 kék autó
kék peugeot 308 hátulról
*Minden 2019. január 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített, új Peugeot 308 személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

Peugeot 508

piros peugeot 508
peugeot 508 beltér

Fedezze fel az új Peugeot 508-at a formabontó limuzint, amely ötvözi a magas szintű dizájn és technológiai elemeket a kiemelkedő vezetési élmény érdekében.

Az alacsony és dinamikus felépítésű, erőteljes tekintetű, atlétikus új PEUGEOT 508 egyszerre sportos és elegáns megjelenésével egy új korszak hírnöke. Plasztikus idomai, a finom kidolgozású hűtőrács és az új ledes fénysor még tovább erősítik az előkelő, merész és innovatív dizájnt.

Tapasztalja meg, milyen egy tökéletes autó!
Az új modell tervezői nem ismertek kompromisszumot. Minden részlet – a harmonikus arányok, a keret nélküli ajtók, a pontos illesztések és a kifogástalan kiviteli minőség is – gondos odafigyelésről árulkodik és hozzájárul a tökéletes összhatáshoz. Íme az esztétikum és a minőség szolgálatába állított szakértelem!

Főbb felszereltségi elemek:

 • PEUGEOT i-Cockpit kompakt kormánnyal és okos műszeregységgel

 • Kényelmes, megnyugtató és tágas beltér

 • Ergonomikus AGR minősítéssel ellátott ülések

 • Vezeték nélküli telefontöltő és Mirror Screen funkció az utazás közben történő biztonságos telefonhasználathoz

 • Az új 8 fokozatú EAT8 automata sebességváltó teszi lehetővé  a gyors és finom váltásokat

Kérjen árajánlatot, vagy jelentkezzen tesztvezetésre online!

Peugeot 508 iCockpit
Peugeot 508 hátulról
* Minden 2019. január 2. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimumszerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. .

Peugeot Rifter

peugeot rifter

Az egyszerre elegáns, robusztus,  dinamikus és erős új PEUGEOT RIFTER a variálhatóság mintaképe. A magas és rövid motorháztetőnek, valamint a megemelt hasmagasságnak köszönhetően a modell SUV-s stílusjegyeket is hordoz. A LED-es DRL

A nagy örökség büszke megjelenítése. Az orr-része és hátsó lámpái a legújabb PEUGEOT modellekre jellemző  stílusjegyeket hordozza, így az új PEUGEOT Rifter a márka újabb ikonikus modelljeként lép fel.  Előkelő sziluettjével és letisztult vonalaival az új PEUGEOT RIFTER csak úgy vonzza a tekintetet. Az alumíniumszürke lökhárító betét,  a 17’’ gyémántcsiszolt alufelnik  , a tetőcsomagtartó rudak, a fekete sárvédő-szélesítések és védőcsíkok tovább erősítik az új RIFTER egyedi stílusát.

peugeot rifter

Peugeot Rifter 7 személyes változatban

akár 2,5 millió Ft állami támogatással

Főbb felszereltségek:

 • 16″-os (215/65 R16) acél keréktárcsák RAKIURA dísztárcsával

 • Analóg műszeregység, 3,5″-os színes mátrix kijelzővel (Active és Allure esetén króm díszítéssel)

 • Szürke, hosszanti tetősínek

 • Elektromos ablakemelők elöl, elektomosan állítható és fűthető tükrök, manuális gyerekzár

 • 2/3-1/3 arányban dönthető üléspad a 2.sorban

 • Elektromos ablakemelők elöl, elektomosan állítható és fűthető tükrök, manuális gyerekzár

 • Peugeot i-Cockpit vezetőhely: magasra helyezett nagyméretű műszeregység, kisméretű

 • Vezető, utasoldali és oldallégzsák az első sorbanmultifunkciós kormánykerék

 • Függönylégzsákok első és második sorban

 • ESP, kipörgésgátló, Hill assist rendszer

 • Safety csomag: automata vészfékező rendszer, sávtartó asszisztens és táblafelismerő rendszer (csak sebességre figyelmeztető táblák)

 • Tempomat és sebességhatároló

Kérjen árajánlatot, vagy jelentkezzen tesztvezetésre online!

peugeot rifter
peugeot rifter csomagtartó
1 Az új Peugeot Rifter 7 személyes változatban is kapható. A 2 db ülés a 3. sorban változattól függően, térítés ellenében opciós, vagy nem rendelhető felszereltség. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának jogát. További részletekről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.
Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III. 12.) Korm. rendelet határozza meg. Jelen ajánlat a 2019. október 1-től megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot Rifter vásárlása esetén. A hirdetésben szereplő bruttó 6 065 000 Ft ár az új Peugeot Rifter Access L1 1.5 BlueHDI 100 LE motorral szerelt, 7 személyes változatára vonatkozik. A kedvezményes ár teszt és használt Peugeot Rifter vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben. 
* Minden 2018.10.25. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített új Peugeot Rifter vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.